Beauty Geuren review

Yves Saint Laurent Manifesto Eau de Parfum

Dit keer weer een review over een geur, namelijk een geur van Yves Saint Laurent. Deze geur heet ‘Manifesto‘. Magnifesto komt uit 2013, dus is alweer 2 jaar oud.  De parfum is bedoeld voor vrouwen die zich niet al te veel van de regels aantrekken en doen wat ze zelf willen. Daarom word dit parfum omschreven als gedurfd, warm, sensueel, maar ook spontaan. Welke noten erin zitten? Jasmijn, witte bloemen, zwarte bes en bevat krachtige staartnoten van cederhout, sandelhout, vanille en tonkabonen.

” Manifesto, het parfum van onafhankelijkheid, bevestigt alle facetten van een persoonlijkheid in beweging. Voor vrouwen die op ieder moment hun eigen leven bepalen. Niet bang zichzelf tegen te spreken of te overdrijven. Buiten alle conventies om maken zij hun eigen wetten, ver weg van alles dat het leven saai maakt en afbreuk doet aan het bestaan. Manifesto is voor vrouwen die JA zeggen tegen stijl, schoonheid, mysterie, duizeling, overdaad en passie. Manifesto. Admired. Desired. Woman”

YSL1

Naarmate je de geur langer op de huid hebt, blijft de sensuele geur. Wel word de geur minder sterk. De geur blijft lang hangen. Spray je in de ochtend, dan ruik je de parfum ‘s avonds nog!

Ik vind de flacon erg mooi, de vorm doet me denken aan een vrouwelijke zandlopen silhouet met een slanke taille. Het paarse riempje maakt het flacon echt af. Ook vind ik de gouden dop erg mooi staan.

YSL3

De parfum Manifesto is zeker één van mijn favorieten! Ik vind hem heerlijk, en ik denk dat de meeste dat vinden. Dit is een geur die door vrouwen van elke leeftijd gedragen kan worden!

De adviesprijzen:

YSL Manifesto eau de parfum 30ml – €59,75

YSL Manifesto eau de parfum 50ml – €81,37

YSL Manifesto eau de parfum 90ml – €105,01

YSL Manifesto spray deodorant 100 ml – €38,76

YSL Manifesto douchegel 200 ml – €43,86

Heb jij de geur al geroken?

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: