Beauty lifestyle review

Xelly / Make-up

Xelly Cabau Van Kasbergen is een hele bekende visagist. Ze doet onder ander het make-up van Sylvie, Do en haar zus Yolanthe. Sinds een tijdje terug heeft Xelly een boek uitgebracht, en boek gerelateerd aan alleen maar beauty dingen. Ze geeft tips and tricks, en laat ook zien wat het beste staat op een bepaalde huid.IMG_2332

Toen ik zag dat dit boek uit zo komen werd ik al laaiend enthousiast! Ik dacht, die moet ik hebben. Toen ik uiteindelijk het boek had ben ik er gelijk in begonnen. Het leuke vind ik dat er niet alleen maar het gedeelte van, het staat mooi, in staat. Maar ook echt dingen die goed voor je huid zijn, welke je moet vermijden.IMG_2326

Ze doet ook bij elk onderwerp, bijvoorbeeld foundation, aangeven wat goed bij welke huid staat. Zo heeft een droge huid andere foundation nodig dan iemand met een vette huid. Zo leer je ook nog echt iets!

Ik zelf heb ook echt veel opgestoken van dit boek. Ik zelf ben niet heel erg van allemaal cr√®mepjes en zou ook echt niet weten wat nou allemaal goed is voor je huid. En als je nou net z’n beginner bent als ik in dit gebied, help dit boek je wel met de juiste beslissingen in wat wel en niet handig is.IMG_23332

Ik zou dit boek echt aan iedereen aanraden. Zo is hij niet al helemaal geweldig om alleen neer te zetten. Hij is ook nog echt leerzaam, of je nou net een beginnende beautygeek bent, of iemand die al wat meer ervaring hebt.

Dit boek kan je bij verschillende winkels kopen voor 17,99

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply jeapiebel

    Wat leuk dat zij een mooi boek heeft uitgebracht. Als ik jouw website niet tegen kom, weet ik niet eens dat zij een boek heeft.

    7 december 2015 at 3:20 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: