WINACTIE – CATRICE TREASURE TROVE PALETTE (gesloten)

Het is vandaag een speciale dag, met een speciaal artikel. Blondiesbeauty.nl heeft namelijk de 1000 bezoekers gehaald! Wat een super leuk begin van het jaar. Omdat ik jullie zo erg dankbaar ben dacht ik dat het wel leuk was om iets voor jullie terug te doen. Daarom heb ik vandaag een hele leuke winactie voor jullie. Ik ga namelijk een Catrice palette wegegeven van de nieuwe Treasure Trove collectie!

IMG_3931Ik ben heel erg fan van de nieuwe collectie van Catrice. Het is een collectie met veel nude en goud tinten. IMG_3934Het is dit prachtige palettje met 8 kleuren. Zoals je ziet is dit palettje gevuld met de meest prachtige nude tinten. Er zit een bescheiden shimmer in. De pigmentie is ook echt goed, beter dan andere paletten die we van Catrice kennen. IMG_3935IMG_3937

Ben jij nu ook al super enthousiast? Lees dan vooral verder om te zien wat JIJ kan doen om deze palette te winnen!

 • Like mijn Facbook pagina (zie je hier)
 • Deel de post van de winactie (Vind je hier)
 • En laat hieronder een reacie achter waarom jij dit palettje wilt winnen!

Veel plezier met de winactie! En over 2 weken wordt (28 januari) de winnaar bekend gemaakt door middel van een facebook berichtje. Vergeet daarom niet het berichtje te delen!

Xox Iris

 

You may also like

13 reacties

 1. Gefeliciteerd met de 1000 bezoekers!! Je kan op mij rekenen dat ik ALTIJD een bezoeker blijf!! Je doet de dingen die je doet echt GEWELDIG!!! Ga zo door! En stop pleaseee niet!! Ik zou dit palet graag willen winnen, omdat ik die kleuren al een tijdje zoek, maar steeds niet het goede palet kan vinden!

 2. Ik zou graag het catrice palette willen winnen omdat ik meer van Nude kleuren houd dan van zwart.. Dus daarom en ik hoop echt dat ik kans heb om dit palette te kunnen winnen
  Xxx

 3. Ik doe mee! Ik zou dit palette super graag willen winnen, omdat ik maar 1 palette heb en ik er graag meer zou willen. Ook ben ik super fan van Catrice en ziet het palette er super mooi uit. Bij mijn filiaal is hij helaas niet verkrijgbaar 🙁 Ben benieuwd! Liefs Marije (OutsideBeautyByM)

 4. Ik zou dit pallet graag willen winnen omdat ik zo’n pallet nog niet heb, maar de kleuren staan me wel goed(had toen op van een vriendin)
  Daarom wil ik em super graag winnen

 5. Mooie en praktische kleuren; ik gebruik bijna dagelijks make-up en liever winnen dan kopen. Fijn dat de de kleuren zo goed gepigmenteerd zijn. Oftewel: wil ik heel graag winnen.

 6. Dit palette is zo mooi! Bij mij in de buurt is hij helaas uitverkocht. Ik koop alleen nog dierproefvrije makeup vanaf dit jaar. Catrice kan ik dus nog fijn blijven gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *