Beauty winactie

WINACTIE – CATRICE TREASURE TROVE PALETTE (gesloten)

Het is vandaag een speciale dag, met een speciaal artikel. Blondiesbeauty.nl heeft namelijk de 1000 bezoekers gehaald! Wat een super leuk begin van het jaar. Omdat ik jullie zo erg dankbaar ben dacht ik dat het wel leuk was om iets voor jullie terug te doen. Daarom heb ik vandaag een hele leuke winactie voor jullie. Ik ga namelijk een Catrice palette wegegeven van de nieuwe Treasure Trove collectie!

IMG_3931Ik ben heel erg fan van de nieuwe collectie van Catrice. Het is een collectie met veel nude en goud tinten. IMG_3934Het is dit prachtige palettje met 8 kleuren. Zoals je ziet is dit palettje gevuld met de meest prachtige nude tinten. Er zit een bescheiden shimmer in. De pigmentie is ook echt goed, beter dan andere paletten die we van Catrice kennen. IMG_3935IMG_3937

Ben jij nu ook al super enthousiast? Lees dan vooral verder om te zien wat JIJ kan doen om deze palette te winnen!

 • Like mijn Facbook pagina (zie je hier)
 • Deel de post van de winactie (Vind je hier)
 • En laat hieronder een reacie achter waarom jij dit palettje wilt winnen!

Veel plezier met de winactie! En over 2 weken wordt (28 januari) de winnaar bekend gemaakt door middel van een facebook berichtje. Vergeet daarom niet het berichtje te delen!

Xox Iris

 

Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Esther

  Ik wil dit palette winnen, omdat hij perfect past in mijn “noob” stash collectie 😀

  14 januari 2016 at 12:06 pm
 • Reply Alice

  wauw! Mooi palettje, ik zou hem willen winnen omdat hij perfect tussen mijn collectie zou passen 😀
  x

  14 januari 2016 at 1:17 pm
 • Reply Floor Ossendrijver

  Ik zou hem super graag willen, omdat mijn vorige palet op is.

  14 januari 2016 at 9:10 pm
 • Reply Vicky

  Gefeliciteerd met de 1000 bezoekers!! Je kan op mij rekenen dat ik ALTIJD een bezoeker blijf!! Je doet de dingen die je doet echt GEWELDIG!!! Ga zo door! En stop pleaseee niet!! Ik zou dit palet graag willen winnen, omdat ik die kleuren al een tijdje zoek, maar steeds niet het goede palet kan vinden!

  16 januari 2016 at 10:50 am
 • Reply Insaaf

  Ik zou graag het catrice palette willen winnen omdat ik meer van Nude kleuren houd dan van zwart.. Dus daarom en ik hoop echt dat ik kans heb om dit palette te kunnen winnen
  Xxx

  16 januari 2016 at 11:59 am
 • Reply Marije/OutsideBeautyByM

  Ik doe mee! Ik zou dit palette super graag willen winnen, omdat ik maar 1 palette heb en ik er graag meer zou willen. Ook ben ik super fan van Catrice en ziet het palette er super mooi uit. Bij mijn filiaal is hij helaas niet verkrijgbaar 🙁 Ben benieuwd! Liefs Marije (OutsideBeautyByM)

  17 januari 2016 at 5:11 pm
  • Reply Iris Meijer

   Hoi Marije! Ik mag jou blij maken met het winnen van dit mooie palettje! Ik heb je een email gestuurd voor verdere informatie!

   28 januari 2016 at 8:10 pm
   • Reply Marije

    Super bedankt! Echt heel erg leuk en lief
    Ik heb je een mailtje gestuurd! 🙂
    Liefs Marije

    28 januari 2016 at 11:44 pm
 • Reply Marleen

  Ik zou dit pallet graag willen winnen omdat ik zo’n pallet nog niet heb, maar de kleuren staan me wel goed(had toen op van een vriendin)
  Daarom wil ik em super graag winnen

  17 januari 2016 at 8:12 pm
 • Reply Anita H.

  Mooie en praktische kleuren; ik gebruik bijna dagelijks make-up en liever winnen dan kopen. Fijn dat de de kleuren zo goed gepigmenteerd zijn. Oftewel: wil ik heel graag winnen.

  18 januari 2016 at 8:22 pm
 • Reply Jaylee

  ik wil natuurlijk winnen! ik denk dat we allemaal niet genoeg van dit soort palletes in onze stash kunnen hebben! xx

  19 januari 2016 at 6:41 pm
 • Reply Danique

  Dit palette is zo mooi! Bij mij in de buurt is hij helaas uitverkocht. Ik koop alleen nog dierproefvrije makeup vanaf dit jaar. Catrice kan ik dus nog fijn blijven gebruiken.

  20 januari 2016 at 2:54 pm
 • Reply Annick

  Ik zou super graag dit willen winnen. Ik wou deze al super graag maar ik zag hem niet meer bij de kruidvat. X

  23 januari 2016 at 6:59 pm
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: