lifestyle

Waarom ik zo van kerst hou

het is net november maar ik kan echt niet wachten tot de feestdagen er zijn. Dus ookal is het november, ik zit al helemaal in d kerst sfeer. En ja, waarom ik dit zo magisch en leuk vind…Goede vraag. Vandaag vertel ik jullie wat ik zo speciaal aan kerst vind. giphy (3)Kerst geeft mij altijd een heel warm en gezellig gevoel. Het is al snel donker, en alle lampjes staan aan. Het thuis komen van een koude dag en dan thuis lekker een kopje warme chocomel terwijl er kerstliedjes aan staan. En dan vooral de classics, ik hou niet zo van die hele moderne liedjes. giphy

Kerst doet me ook altijd een beetje aan Disney denken, of eigenlijk is het andersom… Disney doet mij aan kerst denken. Zo gezellig en knus.  ‘S avonds lekker een film kijken met het gezin. Het komt ook niet zo heel vaak voor dat wij met z’n alle tegelijk thuis zijn, en dan ook nog een film kijken. Dat vind ik ook altijd heel gezellig

Met kerst gaan wij ook altijd lekker eten. Eigenlijk een beetje de hele dag door eten… Jumm! We beginnen altijd met een lekker ontbijtje en dan uitgebreid avond eten. We dekken de tafel leuk op zodat het er heel erg gezellig uit ziet. En ja, het eten is gewoon heel erg lekker.giphy (2)

En ja dan ben ik nog niet eens over de kerstbomen begonnen! het liefst kopen wij 6 december al een kerstboom, net als sinterklaas af gelopen is eigenlijk. Wij kopen vaak een echte boom, dus we kopen elk jaar een nieuwe. Het leukste vind ik misschien nog naar de winkel gaan om een nieuwe boom te kopen! En daar hebben ze dan altijd van die leuke kerstshows. Allemaal kerstbomen versierd, en zo veel leuke dingen om te kopen! Ogh het liefst koop ik ALLES!

giphy (1)

Ik heb het idee dat ik nog wel 100 redenen kan bedenken waarom ik kerst zooo ontzettend leuk vind. Het is gewoon de sfeer en gezelligheid. Nu ben ik wel benieuwd, wat vinden jullie het leukst aan kerst? Of vieren jullie het helemaal niet? Let me know!

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Brittney

    Ik hou ook zoooo veel van kerst! En ik ging echt stuk om die Dale gif hahahahahah

    11 november 2016 at 10:44 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: