Beauty review

W7 – HONEY QUEEN BLUSHER

De eerste keer dat ik deze blush zag, moest ik gelijk aan de Benefit blushes denken. Die zijn namelijk te herkennen aan hun kartonnen doosje. W7 heeft er dupes van! Waaronder deze blush, Honey Queen. Dus mijn make-up zintuigen begonnen een beetje te kriebelen, en ik heb de blush gekocht om uit te proberen!20160611_W7BLUSHER_IFM_0003

Het is best wel een klein en compacte blush. Maar dan wel weer hoog. Hij is daardoor niet geheel makkelijk op te bergen en heeft wat meer ruimte nodig. Maar toch vind ik dat hij er super schattig uitziet, en al helemaal voor een dupe!20160611_W7BLUSHER_IFM_0004 20160611_W7BLUSHER_IFM_0010

Zodra je de blush opent zie je dat er ook nog een kleine blushkwast in zit. Het is een langwerpig rozig kwastje. Niet echt de vorm kwast die ik snel zou gebruiken, maar hij is wel relatief zacht. Ik vind het idee heel erg leuk, maar ik denk dat ik alsnog liever mijn Real Techniques blush kwast gebruik. 20160611_W7BLUSHER_IFM_0008

Zoals je kunt zien is dit geen matte blush. Hij heeft een subtiele niet te grote shimmer in zich. Ik denk dat je deze blush ook wel als een soort blush en bronzer in 1 kunt gebruiken. Dat vond ik nou ook zo leuk, deze blush zou echt PRACHTIG zijn voor in de zomer. Dan lijk je namelijk gelijk ook een stuk bruiner (wat natuurlijk nooit erg is).

Zonder blush;
20160611_HONEY QUEEN IFM_0023

Met blush; 20160611_HONEY QUEEN IFM_0024

Ik vind het effect heel erg mooi. Het is een subtiele warme gloed die je over je wangen heen krijgt. Alsof ik net iets te lang in de zon heb gezeten, en rood ben geworden op precies de goede plekken. Maar naast dat die een hele mooie roze kleur geeft, geeft hij ook nog een soort shimmer gloed over mijn wangen. Wauw! Ik moet wel toegeven dat ik de glans dan weer net niet gepigmenteerd genoeg vind om hem ook nog zonder highlighter te dragen. Maar dat komt ook gewoon doordat ik zo erg van een shiny face houd. 20160611_W7BLUSHER_IFM_0007

Ja! Ik word heel erg blij van deze blush. Zo niet is hij heel erg goedkoop, en is het een dupe van de Benefit blushes. Zo ook ziet hij er super schattig uit op de huid. Hij is niet super opvallend maar toch aanwezig. De naam snap ik alleen niet zo heel erg goed, want honey is toch echt wel een andere kleur. Maar ach! Ze hebben alsnog wel de buitenkant van het doosje naar deze naam voldaan. Ik vind het een hele leuke blush, al helemaal voor de prijs die je betaald, dat is namelijk maar 5,99.

Wat vinden jullie van deze blush?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: