Beauty review

w7 – BANANA POWDER

De trend bestaat nu al een tijdje, de banana poeder. Volgens mij is het ooit begonnen bij de Kardashians, achteraf bleek dit niet zo te zijn,  maar is iedereen er wel helemaal gek op! Ik was hier heel erg benieuwd naar. Nu was ik op het I Love Beauty event, en hadden ze een hele grote stand van W7. Ik wist al een tijdje dat w7 banana poeder in hun collectie had zitten. Nu greep ik mijn kans, en heb ik hem meegenomen. Nu leek het mij de ultieme kans om hem te gaan reviewen!IMG_3005IMG_3006Zoals je kunt zien is dat je de poeder door een paar kleine gaatjes op je kwast kunt doen. Nu zelf ben ik niet heel erg fan van dit soort systemen, maar ach laten we het proberen!IMG_3008De poeder is heel erg zacht. Als je het tussen je vingers doet, voel je het bijna niet zitten. De poeder glanst heel mooi, en ik ben daarom ook heel erg benieuwd hoe het op de huid valt.IMG_3009Het is de bedoeling dat je de poeder net boven/op de plek waar je normaal je highlighter op aanbrengt. Ook moet hij ook heel erg mooi onder de ogen zijn. Ik weet niet zeker of je er ook mee kunt baken, laten we het uitproberen!

Zonder poeder:IMG_3053mét poeder:IMG_3054

Het verschil wat ik zie is dat de poeder mijn huid goed matteerd, yes! Daarnaast geeft het mijn huid een kleine shimmer wat vooral alleen te zien is in foto’s met een flits.

Ik weet nog niet zeker of ik geloof in de wonderen van de poeder. Maar daar zullen we achter moeten komen.

Je kunt de poeder kopen bij Boozyshop.nl voor 6,49

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply jeapiebel

    Leuke naam, klinkt zo lekker. Blijf gebruiken dan kom je er wel achter. 😉

    24 december 2015 at 9:14 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: