Fashion OOTD

The Girl With The Glitter Boots

IMG_6582IMG_6595IMG_6598IMG_6602IMG_6568

Dit was mijn oufit vandaag. Ik ging naar Milou toe, die jarig was. En ik dacht dat is dé perfecte reden om mijn feest (letterlijk) schoenen aan te doen! Ze lopen nog niet helemaal comfi, maar dat komt hopelijk nog wel. En bij mijn schoenen heb ik dit super schattige bijpassende tasje van Mickey Mouse!

Ik combineerde mijn schoenen en tas met verder een wat basic look, een spijkerbroek met een blouse en daar overheen een warme gebreide trui, love it!

Schoenen ( Primark) / Tasje (Primark) / Trui – broek (H&M) / Blouse (Primark) 

Ik ben vanplan om meerdere looks te maken met deze super schoenen! Let me know what u think! xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Wauw! Dit moet je zeker vaker doen (en ik ben echt verliefd op die schoenen!!!!!!) xo

    21 november 2016 at 2:06 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: