Beauty review

The Body Shop – Lightening drops

Ik was heel erg blij toen ik dit product in het schap zag liggen. Ik heb een hele lichte, en moeilijke huid. Ik ben namelijk heel bleek, maar heb daarnaast ook nog eens een hele roze ondertoon. Daarom is het voor mij heel erg moeilijk om een goede kleur foundation te vinden. Ze zijn al snel te donker, of te geel.IMG_1870Ik kwam met toeval bij The Body Shop terecht dit weekend. Maar ben dus heel erg blij dat ik toch naar binnen ben gegaan. Dit is een speciaal product voor mensen zoals ik. Het is een soort lichte vloeistof die je bij je foundation kan mengen, waardoor je foundation kleur lichter wordt! IMG_1871Het is ook nog eens speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid, ideaal voor mij dus!IMG_1924IMG_1925Ik heb hem nu een tijdje gebruikt en ik vind het product heel fijn. Het enige is dat hij je foundation iets vloeibaarder maakt. Maar voor de rest doet hij wat hij moet doen. Hij maakt je foundation inderdaad lichter, en dat vind ik echt heel fijn. Toch heb ik een beetje ruzie met het pipetje. Soms doet hij een beetje moeilijk, maar na een tijdje doet hij het uiteindelijk en komt er product uit.

Ik zelf ben erg te spreken over dit product. Natuurlijk is het nog even wennen, maar dat is denk ik ook omdat ik nog nooit zoiets heb gehad. En nog een pluspunt van het product is dat het heel lekker ruikt!

Je kunt dit product kopen bij The Body Shop voor 14,00

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Brittney

  Oehh wat lijkt mij dit een fijn product, aangezien foundations voor mij ook altijd te donker zijn. Nu ik dit artikel heb gelezen wil ik hem ook! xx

  28 november 2015 at 6:59 pm
 • Reply Femke

  Het lijkt mij echt een super goed product! Maar ik heb wel een vraag, blijft de dekking van de foundation ook even goed? X

  10 december 2015 at 7:18 pm
  • Reply Iris Meijer

   Heey! Ik zelf heb niet super veel verschil gezien kwa dekking. Vind zelfs dat alles wat egaler wordt! Xx

   10 december 2015 at 7:55 pm

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: