inspiratie lifestyle

Tattoo Inspiratie

Je houdt er van, of je haat het. Tattoos. Ik persoonlijk vind het echt heel erg gaaf. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende tattoos, en daarom lijkt het mij leuk om een paar inspiratie foto’s te laten zien met tattoo’s die ik super tof vind! 

Bird_tattoo_41  watercolor-birds-tattoo-on-back-shoulder

Laten we ginnen met tattoo’s van vogels. Op de een of andere manier vind ik dit altijd super mooi! Natuurlijk is elke vogel anders. Dit is ook 1 van de weinige tattoo inspirate foto’s waar kleur in zit. Normaal vind ik dit in tattoo’s als snel to-much maar zo met een vogeltje vind ik het toch wel heel erg cute! Het is net war vrouwlijker met kleur. Ookal vind ik zwart-wit foto’s ook heel tof!

pan-s-flight-photo-u1   tumblr_mvt9ntj2LU1s2l7f2o1_500

Peter pan tattoo…You love it or you hate it, I LOVE IT. Ik vind niet zozeer ”Peter Pan” leuk, maar meer de gedachte erachter. Als ik aan Peter Pan denk dan denk ik aan Neverland, Never Growing Up en doen wat je leuk vind. Ik vind dit zelf een hele mooie betekenis. Iets doen wat je leuk vind, en als je er net zo lang in blijft geloven je het vanzelf lukt!

cb528ff4b98b115bfad2d4001194ba4a

Ik heb een grote passie voor beeld, zoals foto’s en video. Daarom vind ik deze tattoo juist zo mooi. Het geeft iets weer van mijn passie, maar niet té heftig. Het is iets speels maar toch heel leuk!

   ec8509796dd101b71b7be06541926273

Ik heb vroeger altijd al iets met sterren gehad, ik ben er door gefacineerd. Ik vind het heerlijk om als het helder buiten is, om gewoon lekker te gaan staren naar de open hemel.

Eigenlijk vind ik heel veel tattoo’s wel mooi. Iedereen heeft zijn eigen smaak en gedachtes erachter, and thats okay! Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik mijn eerste tattoo kan laten zetten, maar wil het ook weer niet forceren. Ik zit in iedergeval al wel te brainstormen.

Wat vinden jullie van tattoo’s ?

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: