Beauty review

Tanya Burr oogschaduw palettes

Ik vind het heel erg leuk om nieuwe producten en merken uit te proberen. Dus toen mijn vriendin Brittney ( je kunt haar kennen van Pink Denim) het had over een actie van Tanya Bur, hoefde ik niet lang na te denken. Tanya Burr is volgens mij niet in Nederland verkrijgbaar. Daarom heb ik het via een Engelse website besteld. Dus vandaag, een review over 3 oogschaduw palettes van Tanya Burr!

IMG_6055

Het was best lastig om te kiezen. Ze hebben namelijk heel veel verschillende palettes. Maar uiteindelijk heb ik toch een keuze moeten maken. Ik ben voor de palettes Enchanted Dream, Birthday Suit en Fairytale gegaan. Het zijn 3 prachtige nude tinten palettes, maar toch allemaal zo uniek en prachtig!

IMG_6041 IMG_6037

Ik begin vandaag bij Birthday Suit. Okey maar even, kijk hoe schattig deze verpakkingen zijn! De verpakkingen zijn niet zo heel groot, maarja dat is ook niet nodig als er maar 4 kleuren in zitten. De palette bevat 4 prachtige nude tinten, waaronder 3 matt en 1 shimmer.

IMG_6109

Laten we even niet op mijn swatch kunten letten. Maar zoals je kunt zien zijn de oogschaduws prima gepigmenteerd. Niet slecht maar ook niet super goed. De lichtste kleur is helaas niet te zien op mijn huid aangezien hij bijna dezelfde kleur is. Maar tegen mijn verwachtingen in zit hier een prachtige shimmer in! Wauw gaaf! Ik ben heel erg benieuwd hoe hij op mijn ogen valt!

IMG_6072 IMG_6074 IMG_6075

Wauuw! Ik heb voor de look alle 4 de kleuren gebruikt. Ik vind het echt prachtig geworden. De kleuren zijn subtiel, maar toch goed zichtbaar. Ik heb de bruine shimmer kleur gebruikt op mijn bewegend ooglid gebruikt. En dit geeft een prachtig effect. Het geeft een soort alledaags smokey eye effect. Ik ben echt verrast!

IMG_6048IMG_6045

Dan komen we aan bij Fairytale. Een toch wel totaal andere palette. Deze is veel meer op de wat donkerdere kleuren gericht. Zo kun je zien dat er grijs en zwart tinten in zitten. In deze palette zijn 3 kleuren matt, en de grijstint is shimmer. Het doosje is hetzelfde als Birthday Dream, alleen met een heel ander design.

IMG_6105

Zoals wij de swatches te zien is de eerste kleur weer bijna niet zichtbaar op mijn oh zo bleke huid. Ik heb ook het idee dat de kleuren iets droger zijn dan bij Birthday Suit. Ik had wat meer moeite om er echt goede pigmentatie af te krijgen. Ik weet niet of dit misschien aan mij ligt, of dat er daadwerkelijk verschil in zit. IMG_6081 IMG_6082 IMG_6087

Hmmm okey… Ik moet toegeven, ik vond het veel moeilijker om met deze kleuren te werken. De donkere kleur blende best moeilijk, en werd al snel heel erg donker/zwart. De structuur voelde ook wat harder en droger aan. Ik weet niet of dit aan mij ligt, of dat het door iets anders komt. De uiteindelijke look vind ik nog best leuk geworden. Alleen was het dus wel een net wat meer smokey eye geworden dan ik had verwacht. Daarom maak ik de look af met een bruine eyeliner in plaats van zwart.

IMG_6054IMG_6052

En dan, last but not least…..Enchanted Dream.  Deze palette is net weer iets meer met een paarse ondertoon. Prachtig. Als je oogschaduw hebt met een paars onder toon hebt, komt de groen/blauw tint in je ogen nog meer naar boven! Dus dat is een meepakker.  IMG_6102

De swatches vielen best wel tegen bij deze palette. Ze zijn niet zo donker en gepigmenteerd als de andere 2. Misschien komt het omdat het gewoon wat lichtere kleuren zijn. Dat durf ik niet met zeker heid te zeggen. Deze palette heeft 2 shimmer kleuren en 2 matte kleuren. IMG_6092 IMG_6094 IMG_6095

Yes! Dit is wat ik zoek in een palette. Een lichte shimmer kleur die goed te combineren is met een paars/bruin tint. Ik moet toegeven de kleuren komen niet helemaal tot zijn recht op de foto. Ik heb namelijk op het bewegent ooglid een hele mooie parelmoer kleur, maar dat zie je bijna niet op camera, I love it! Ik vind ook altijd dat inderdaad mijn oogkleuren mooi uitkomen door de paars tinten. Ik ben echt heel erg blij met deze palette. Dit is echt een palette die je elke dag zou kunnen gebruiken voor een everyday look.

IMG_6059

Ik ben echt ontzettend blij met alle 3 de palettes! Als ik een favoriet moét kiezen is het denk ik wel Birthday Suit. Ik vind die bruin tinten gewoon echt prachtig! Ik moet zeggen het is wel nog een beetje uitproberen en puzzelen, maar uitleindelijk kan je met deze palettes een paar hele mooie looks maken.

Ik wil Brittney nogmaals heel erg bedanken voor deze SUPER tip! En als jullie nou benieuwd zijn naar het review van Brittney kun je die hier vinden, die heeft ook Tanya Burr palettes gereviewd.xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: