Beauty review

SO SUSAN – COLOUR HYBRID

Ik heb een hele tijd geleden een abonnement op de Deauty box gehad. Dit was dan een box die 1 keer per maand thuis gestuurd kreeg. Hierin zaten dan allemaal beauty producten met wat minder bekende merken. Zo ook dit prachige cheek en lipstick in 1 van So Susan. Ik heb hem al een tijdje, maar steeds als ik hem weer opdoe verbaasd het mij wat voor een mooie kleur het eigenlijk is. Vandaar dit artikel, ik laat jullie zien hoe mooi dit product als lipstick valt!IMG_8883

Het zit in een soort van lipgloss verpakking. Maar het is zeer zeker geen lipgloss. Het is een heel erg goed gepigmenteerde rode kleur. Je kunt hem ook als een soort blush gebruiken, maar daar vind ik hem niet fijn voor. Ik gebruik hem daarom ook alleen voor op de lippen.IMG_8884 IMG_8885

IMG_8867

Zoals je hier boven kunt zien is de kleur SUPER gepigmenteerd. Ook heeft hij een strakke matte finish, and you know, daar houd ik heel erg van. Ik vind het wel fijn om deze lipkleur met een penseel aan te brengen. Omdat hij zo gepigmenteerd en matt is gaat het op die manier net wat makkelijker.

IMG_8862

Ook trekt de lipkleur niet in de lijntjes van mijn lippen, en de velletjes zijn ook bijna niet zichtbaar. So Susan is wel een merk waar je niet heel makkelijk aan kunt komen, maar het is het proberen zeker waard. Het is namelijk echt een pracht product.

Je kunt de lipkleur hier kopen voor 21,00 dollar.

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: