Seventeen – Instant GLOW

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd echt helemaal gek ben op highlighters. Ik vind het prachtig, die mooie glow over je wangen en gezicht. Wauw! Mijn zus is een tijdje geleden naar London geweest en had toen deze highlighter van het merk Seventeen voor mij meegenomen, oeh ik ben benieuwd!    Zoals je kan zien heeft de highlighter een hele mooie roze, maar ook bruine ondertoon. Het handige aan deze highlighter is dat je hem op heel veel verschillende manieren kan dragen. Hij gaat namelijk van licht naar donker. Dus als jij zin hebt in een mooie roze lichte glans hebt, kun je alleen de bovenste strook gebruiken. Maar als jij zin hebt in een wat donkerdere roze/bruine kleur, dan moet je de laatste strook pakken.

Ik zelf ben net wat meer fan van alles bij elkaar mengen en hoppa!

Ik had expres geen blush op gedaan zodat je die roze glans extra goed kunt zien. Hij glants PRACHTIG in het daglicht, maar ook waar het wat minder licht is, is de glans toch nog heel goed te zien.

Ik zelf kende het merk niet toen mijn zus hem mij gaf. Maar ik kan je vertellen dat ik heel erg blij ben met dit producht, en ik zeker als ik ooit een keer in London ben, naar dit merk ga zoeken.

Volgens mij verkopen ze dit merk in bijna elke drugstore. Zo verkopen ze deze highlighter bij Boots voor £4,99

Wat vinden jullie van deze highlighter?

xo Iris

You may also like

3 reacties

  1. Hee iris! Je kent me van het wellant! Echt super leuk wat jullie doen met deze site! Jullie schrijven ook heel leuk! Lees het steeds! Succes nog veder hoop nog veel te lezen van jullie zoo kom ik ook weer aan nieuwe merken voor mijn verzameling haha :p
    X Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *