lifestyle

Series I’d like to watch

Hi hi!  Ik ontken het niet…Ik ben best wel serie verslaafd. Het is net een film die nooit ophoudt. Ookal heb ik al wat heeeeel wat series die ik al heb gekeken, en dus kan doorkrassen…Heb ik toch nog wel een paar to-watch series die ik vandaag met jullie deel!

1. Dexter

tenor

Stiekem ben ik hier al net mee begonnen. Ik had net Sense 8 afgekeken en ik vroeg aan mijn vriendin Brittney en zij zei ”DEXTER!”. Ik had er al veel over gehoord, veel mensen vinden dit een hele toffe serie! Ik weet het nog net zo niet, maar ik ben dan ook net begonnen! Ik hoop dat het een hele toffe serie blijft te zijn. Voordeel; de serie is al klaar dus kan ik alle afleveringen achter elkaar kijken.

2. The Flashgiphy (4)

Ik heb Arrow gezien, en daarom lijkt het mij wel zo toepasselijk als ik The Flash dan ook maar moet gaan kijken. Flash is een soort naast-personage van Arrow die een eigen serie heeft. Ik vind Arrow heel leuk, dus moet ik The Flash ook maar gaan kijken! Voor de rest heb ik niet zo heel veel idee over het verhaal zelf…oeps!

3. Orange is the new black

Because-time-Alex-Piper-synchronize-dancing

Heeeeeel veel mensen zeggen dat ik deze echt moet kijken. Ik ben er ooit al in begonnen. Maar kwam niet verder, en heb er nooit meer naar om gekeken. Toch vond ik het best leuk, en wíl ik het ook best weer verder kijken. Maar toch kan ik mijzelf er niet toe zetten, wordt misschien dan toch tijd om te doen!

4. Terra Nova

tumblr_ls8s7a02fk1qaxq5z

Ik heb eerlijk gezegt niet heeeeel veel idee waar deze serie over gaat. Maar soms zie ik hem voorbij komen op Netflix en denk ik, wow dit ziet er best tof uit! Dus misschien moet ik er toch maar even naar gaan kijken.

 

Yaas! Dat zijn nog een hoop afleveringen te kijken! Toch heb ik dit meestal best wel snel voor elkaar. Weten jullie nog een leuke serie om te kijken? Ik ben altijd opzoek naar nieuwe series so Let Me Know!
xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: