Beauty review

RIMMEL LONDON – STAY MATTE FOUNDATION 100 IVORY

Ik vind het heel erg moeilijk om online een foundation te kiezen. Maar ik heb toch een keer de gok gewaagd, en heb ik bij bol.com een foundation besteld. IMG_3529

Ik heb namelijk de Stay Matte van Rimmel London besteld, natuurlijk in de lichtste kleur. Nu is bijna altijd deze kleur nog steeds te donker. Maar doordat ik de lightling drops van The Body Shop heb (Review) kan ik deze kleur altijd lichter maken.IMG_3539

Helaas zoals ik had verwacht valt de kleur donker uit, ookal is dit de lichtste kleur. IMG_3540IMG_3542

Maar na het toevoegen van de lightning drops ziet de kleur er al veel beter uit, veel lichter. Ik hoop dat hij niet te geel is, maar dit gaan wij gauw genoeg zien.

Gezicht zonder foundation: Zoals je kunt zien is dat ik de laatste tijd heel erg last heb van roodheden en puistjes. Daarom hoop ik dat de foundation goed dekkend is, en de meeste vlekken uit mijn gezicht haalt.IMG_3541

Gezicht mét de foundation:IMG_3543Zoals je kunt zien zijn de meeste roodheden weg. Wel kun je nog een beetje de pukkeltjes zien. Hij is helaas nog iets te donker voor mij, maar het valt nog mee. Ik heb erger gehad. Hij blend goed in, en wordt vrijwel gelijk matt. Later bij de concealer merkte ik dat die heel makkelijk in te blenden was, en het een geheel werd met de foundation. IMG_3528

Ik ben over het algemeen heel erg blij met de foundation. Hij is misschien wel iets te donker, maar dit is wel makkelijk op te lossen.

Je kunt deze foundation kopen bij bol.com voor 11,49

Welke finish vinden jullie het mooiste?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: