Beauty review

RIMMEL LONDON – NATURAL BRONZER

Ik ken deze bronzer van Rimmel London al een lange tijd. Volgens mij zit hij ook al heel lang in het asortiment. Nu dacht ik bij mijzelf dat het daardoor maar eens tijd werd dat ik hem ook moest gaan bestellen. IMG_3517

Het is een mooie bronzer, matt, die wat meer aan de lichte kant is. Perfect voor de mensen met een bleke huid. Hij is redelijk groot, wat ik nooit helemaal snap. Ik heb namelijk nog nooit een bronzer opgemaakt. En hij kan zo alleen maar makkelijk kapot gaan.IMG_3522

Ik vind het printje heel erg leuk. Het is een zon aangezien de bedoeling is dat je later met dit product lijkt alsof je bruin bent geworden door de zon. Leuk! Het is een matte bronzer zonder enige shimmer.

Vooral in de winter ziet iedereen er wat bleker uit aangezien de zon veel minder schijnt. Daarom is een bronzer juist handig in deze tijd van het jaar.

Zonder bronzer:IMG_3598

Gezicht mét bronzer: IMG_3602

Zoals je kunt zien heeft mijn gezicht hier gewoon veel meer kleur, veel meer warmte. De bronzer brengt heel erg makkelijk aan, en is heel erg zacht. Hij is niet in een keer heel erg heftig. Wat ik heel erg fijn vindt, want ik heb vaak met bronzers dat ik perongelijk veels te veel aan breng in 1 keer.

Ik ben heel erg tevreden over deze bronzer van Rimmel London. Ik snap waarom dit een favoriet is!

Je kunt deze brozer kopen bij bol.com voor maar 10,49

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: