Beauty review

RIMMEL LONDON – BB CREAM

Ik ga voor het eerst in mijn leven een BB-cream proberen. Normaal gesprokken houd ik van een goede dekking. Maar soms is het voor een dagje dat je niet heel veel doet ook wel lekker om niet een hele dikke laag foundation op je gezicht te hebben. Daarom heb ik een BB-cream van Rimmel London gekocht.IMG_3533

Dit is de lichtste kleur die ze in de winkel hadden liggen. Helaas ziet hij er uiteindelijk best donker uit. Ik vraag me altijd af of ik dan echt de enige ben met een hele lichte huid. Als het aan mij ligt mogen er nog wel wat lichtere kleuren in de schappen liggen. Vooral nu in de winter is iedereen altijd best wel bleek.

IMG_3863

Dit is de kleur, hij is niet mega donker, maar wel té donker voor mij. Daarom pak ik mijn lightning drops erbij om de kleur wat lichter te maken.

IMG_3864 IMG_3866

Na een mengseltje gemaakt te hebben is de kleur al een stuk beter. Hij heeft wel iets een gele ondertoon. Hij voelt echt heel erg vloeibaar aan. Ik denk dat dit ook vooral het verschil is tussen een foundation.

Gezicht zonder BB-cream.IMG_3861 Gezicht met enkel BB-cream;

IMG_3890

De BB-cream is nog best dekkend! Hij verbergt al mijn roodheden maar voelt totaal niet zwaar op de huid. Ik voel hem bijna niet zitten. Dit is zeker iets wat ik vaker zou gaan gebruiken voor als ik bijvoorbeeld alleen moet werken. Hij is niet matt, maar dit is makkelijk te herstellen met een matte poeder.

Helaas is de kleur best donker, en moet ik veel lightning drops gebruiken. Maar eenmaal dezelfde kleur als mijn huis ben ik heel erg tevreden over het resultaat! Ik ga deze BB-cream zeker vaker gebruiken.

Je kunt deze BB-cream bij bol.com kopen voor 9,99

Xox Iris

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: