Beauty review

REVOLUTION – ULTRA SCULPT & CONTOUR KIT

Je ziet ze tegenwoordig overal, een alles in 1 palette. Met zowel een blush, highlighter en een contour kit. Ik heb er ook eentje gekocht, eentje van Revolution. Volgens mij is het orgineel van Urban Decay, maar je ziet ze dus tegewoordig over, dus ook bij Revolution. Ik vind de palettes heel mooi en besloot er dus eentje mee te nemen.IMG_3001IMG_2999

Omdat het zo compact is, is het bijvoorbeeld ook heel erg handig om mee te nemen op vakantie. Of bijvoorbeeld om mee tenemen naar school. Daar vind ik hem vooral heel erg handig voor. Er zit ook een klein strootje als spiegel bij. Beetje klein en onhandig, maar stel je zit in een nood situatie….dan komt hij vast van pas.

IMG_3000Er zit een hele mooie matte bronzer in. Dat vindt ik altijd net iets mooier dan als er een shimmer in zit. Hij ziet er wel iets te oranje uit. Ik had eerst een ander palettje vast, maar toen zei de verkoopster eerlijk dat ik moest uitkijken met mijn bleke huid aangezien alles er wat meer oranje uitziet. Ik vond dit heel fijn, niet een verkoopster die alleen maar wilde verkopen, maar ook oprecht wilde helpen! Daarnaast zit de highlighter ook heel mooi, met een mooie shimmer. De blush heeft een hele roze ondertoon met ook een duidelijke shimmer. Zo om het in het palettje te zien, denk ik dat alle kleuren echt heel erg mooi bij elkaar passen.IMG_2995Yay laten we hem gaan uittesten!

Alleen Contour/bronzer;contour-bronzerBronzer en blush;blushContour/blush en highlighter;highlighterDe pigmentie is niet de beste die er bestaat. Toch geeft het mijn huid een natuurlijke glow. De highlihgter is wel een stuk beter gepigmenteerd dan de bronzer en blush, die vind ik erg mooi! Zoals ik had gedacht belenden de kleuren heel mooi samen tot een geheel. Dat is heel erg fijn en makkelijk.

Ik zou dit zeker op een door de weekse schooldag op doen. Het is niet to much, maar geeft je gezicht toch wat dementie.

Je kunt deze palette kopen bij makeupmusthaves.nl voor maar 4,49

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: