Beauty review

REVOLUTION – PRO ILLUMINATE

Zoals sommige van jullie al wel weten is dat ik een best wel grote zwak heb voor highlighters, dus toen ik besloot om weer eens een online bestelling te plaatsen kon ik deze ook niet laten liggen. Het is een prachtige highlighter, ik heb het dan over de Revolution Pro Illuminate.IMG_8986IMG_8992

Het eerste wat mij opviel toen ik de highlighter voor het eerst zag, wow die is groot! Hij is een stuk grooter dan dat je normaal zou zien bij een highlighter. Het is een zacht goude kleur, maar is toch koel van ondertoon. Ik vind hem echt heel mooi. Alleen vind ik het ook wel weer een nadeel dat hij zo groot is, zo kan hij minder makkelijk opgeborgen worden.

Laten we hem gaan uitproberen!_DSC0006

Ik vind de highlighter echt heel erg mooi. Hij is goed gepigmenteerd, en is fijn van structuur. Het is misschien niet ene hele speciale kleur, maar ik ben toch nog heel erg blij dat ik hem gekocht heb.IMG_8997

Ik wil hem zeker aanraden, ook omdat hij zo groot is, kan je er wel lang mee doen. Hij is ook helemaal niet duur, en dat vind ik ook nog een leuk.

Je kunt de highlighter hier kopen.

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Mooie foto’s! <3

    4 maart 2016 at 9:53 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: