Beauty review

Revolution lipstick – Flaming & You’re Beautiful

Twee totaal verschillende lipsticks maar toch van hetzelfde merk. Vandaag laat ik een rode en nude lipstick zien van Revolution en vertel ik jullie wat ik van deze budget merk lipsticks vind. 

Ik wilde bijna zeggen dat het lang geleden voelde dat ik een lipstick review online plaatste, maar het was echt nog mijn vorige post. Des niet te min laat ik vandaag met alle plezier nog 2 lipsticks zien. Dit keer niet van MAC, dit keer gaan we naar de budget kant namelijk 2 lipsticks van Revolution.

De lipsticks lijken best wel op elkaar, maar toch weer niet. De vorm en huls is precies hetzelfde. Echter heeft de nude kleur een rosé roze huls en lijkt de rode lipstick heel erg op de huls van MAC.

Laat ik beginnen met ‘You Are Beautiful’. Een hele mooie nude kleur met een wat meer oranje ondertoon. Ik vind dit soort kleuren altijd heel fijn omdat ze (bijna) overal bij passen en matchen. Ik zie nergens staan wat voor finish de lipstick heeft maar hij ziet er niet super glossy uit.

Dan hebben we ‘Flaming’. Een prachtige diep rode kleur. Het is die kleur rood die je ogen echt licht laten geven. Ik vind de naam ook heel erg goed bij de lipstick passen. Wat ik wel vindt is dat de huls heel erg op die van MAC lijken, is niet erg maar het viel wel op. Ook van deze lipstick zie ik geen finish staan dus moeten we het maar gewoon gaan proberen.

You Are Beautiful:

Oh, ik had dit NIET verwacht. Het zag eruit als een mooie nude lipstick, maar nee. Hij is totaal niet dekkend en trekt heel erg in de lijntjes. Ik lijk er super wit door en misschien ook zelfs wel wat ziek.

Flaming:

Flaming vind ik dan een stuk mooier. Deze lipstick is een stuk dekkender en mijn lijntjes zijn minder zichtbaar. Wel elk velletje op mijn lippen is zichtbaar. Maar dan heb je al redelijk snel met een shiney lipstick. Hij voelt romig aan maar niet dik op de lippen.

Ik ben eerlijk gezecht een beetje teleurgesteld. Ik was zo enthousiast over You Are Beautiful, maar helaas was dit een grote teleurstelling. Flaming was wel mooi en draagbaar. Mooi dekkend en niet plakkerig. Zo zie je maar dat ookal is het een budget lipstick, je zowel een hele goede lipstick als een best wel slechte lipstick tegen kan komen. You Are Beautiful doe ik denk ik weg, maar flaming daar in tegen bewaar ik, want ik vind de kleur echt prachtig. 

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: