Beauty review

Review: Catrice HD Liquid camouflage foundation + concealer

Ik liep laast in de kruidvat, niet eens met de instantie om iets te kopen. En toen kwam ik bij de Catrice afdeling een nieuwe foundation tegen. de HD liquid coverage. Die en samen met nog een concealer die ze volgens mij al een langere tijd hebben, heb ik meegenomen. En wie zal ik niet zijn als ik die vandaag voor jullie review!IMG_6034

Wat mij als eerste opviel is dat bij de foundation de verpakking er echt super goed uitzien! Als je het zo ziet zou je helemaal niet zeggen dat het catrice is, eerder een high end merk. Dus dat is al super leuk. De concealer heeft gewoon een standaard verpakking waar niet echt iets over te zeggen is. In heb ze allebei in de lichtste kleur mee genomen. In de hoop dat het matched want soms zijn zelfs de lichtste kleuren iets te donker…

IMG_6026IMG_6060

Dit is mijn hoofd zonder make-up. En zoals je kunt zien is mijn huid de laatste tijd echt niet blij. Ik weet niet helemaal waarom, maar ik denk door een combinatie van vermoeidheid en stress? In ieder geval, ik draag dus niet veel foundation de laatste tijd zodat mijn huid wat rust heeft. Ik hoop dat de HD foundation wel zo dekt dat je alle roodheden niet meer ziet.

IMG_6063

En dit is met de HD liquid foundation. Ik heb helemaal niet super veel gepakt. Hij dekt dus goed. Ik vind de finish echt heel erg mooi. De foundation is heel erg vloeibaar, iets wat ik niet vaak gebruik. Maar ik denk dat hij wel heel mooi is inteblenden met een beautyblender. Het is een matte finish die mooi egaal dekt, maar ook weer niet zo dat het lijkt alsof ik een foundation masker op heb. Zoals je kunt zien zijn mijn pukkeltjes nog wel een beetje zichtbaar. Maar daarom hebben we ook een concealer gekocht, dus ik ben benieuwd of het daarna minder zichtbaar is.

IMG_6027IMG_6068

De concealer breng ik aan onder mijn ogen en op oneffenheden. De concealer is niet zo licht als mijn Collection concealer. Maar ik moet zeggen dat ik die toch nooit tegen kom in de winkel. De concealer heeft een gele ondertoon.

IMG_6069

Eenmaal ingeblend vind ik het effect heel erg mooi en natuurlijk. Het lijkt gelukkig nog steeds niet alsof ik een masker foundation op heb, wat ik super fijn vind. De foundation is ook bijna de goede kleur waar ik ook wel onder de indruk mee ben.

IMG_6028IMG_6096

Ik ben echt super tevreden over deze foundation en concealer combinatie! Echt iets wat ik vaker zou gebruiken. Het geeft een heel natuurlijk maar toch dekkend effect. Wat perfect is voor iemand zoals ik die vaak roodheden in het gezicht heeft.

De foundation en concealer zijn allebei bij de kruidvat te koop
– HD liquid Foundation 6,99,
– Natural Camouflage Concealer 3,59.-xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brittney

  Ik vind de dekking zo mooi! Helaas ben ik zelf allergisch voor dit product 🙁 Mooie foto’s!

  13 oktober 2016 at 1:48 pm
  • Reply Iris Meijer

   Ah dat is helaas wel minder dan 🙁

   13 oktober 2016 at 1:52 pm

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: