Beauty review

Review Catrice Highlighting Powder

Hoi! Sinds het najaar van 2015 heeft Catrice weer een aantal nieuwe producten in de schappen liggen waaronder deze highlighting powder. Ik wilde hem gelijk uitproberen, maar hij was ontzettend snel uitverkocht. Nu heb ik hem toch weten te bemachtigen en vandaag review ik deze highlighter voor jullie!

Het patroontje zelf vind ik erg leuk! De verpakking is simpel maar voelt heel stevig aan, dus dat is zeker een pluspunt! Ik heb deze highlighter in de kleur 010 Stardust. Er is nog een andere kleur, genaamd; 020 Champagne Campaign.

highligt2

Het is een koele, roze kleur met veel shimmer. Zodra je de highlighter aanbrengt, verdwijnt die kleur voor een groot gedeelte. Wat ik zelf niet erg vind, want bij mij gaat het echt om de glans die de highlighter laat zien. Het is zeker geen overdosis aan glitter, maar meer een ijzige gloed, wat ik erg mooi vind! De highlighter is makkelijk aan te brengen, en goed op te bouwen.

Gezicht zonder highlighter

DSC_0027

Met highlighter

Ik ben erg tevreden over deze highlighter! Alleen zie je de kleur van de highlighter dus niet wanneer je hem aanbrengt, wat jammer kan zijn. Desondanks is het een mooi product, dat voor een gezonde glans op het gezicht zorgt! De kwaliteit is ook erg goed!

De Catrice Highlighting Powder 010 Stardust kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

 

XO Milou

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Julia

    Ik had er helemaal niet aan gedacht maar dacht later het Is misschien toch leuk voor jullie om te horen! Toen ik dit had gelezen over deze highlighter dacht ik wauw die wil ik ook dus ben meteen hem gaan halen en ik ben er nog steeds super blij mee! Dank jullie wel x

    29 december 2015 at 10:34 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: