Recept – M&M Chocochip cookies

Hi! Ik heb vandaag mijn eerste recept voor jullie. Spannend! Ik heb heerlijke chocochip/M&M American cookies gemaakt. En aangezien deze heel erg lekker zijn geworden laat ik jullie vandaag zien hoe ik deze heb gemaakt en wat ik ervoor heb gebruikt, enjoy!

IMG_0008

Ingredienten ongeveer 15 cookies:

275 gram zelfrijzend bloem
1 snufje zout
1 theelepel vanille-suiker
90 gram kristalsuiker
90 gram donkere basterdsuiker
M&M (Eigen hoeveeldheid)
1 ei
125 gram boter (kamertemperatuur)

 
Stap 1; Als eerst heb ik de boter, donkere basterdsuiker en kristalsuiker gemengd tot een smeuig geheel. Als dit eenmaal een prutje is, doe ik de vanille suiker erbij.

Stap 2; terwijl het prutje aan het mengen is doe ik de oven alvast voorverwarmen op 190 graden.

Stap 3; Meng nu steeds een beetje het zelfrijzend bloem erbij. Niet alles tegelijk

Stap 4; Als alle ingredienten nu mooi bij elkaar zijn gevoegd doe ik als laatste de M&Ms er doorheen. Ik heb er lekker veel doorheen gedaan, maar dat kan je natuurlijk helemaal zelf bepalen.IMG_0009

Stap 5; Nu kan je de koekjes op een plaat leggen. Ik maak altijd kleine bolletjes die ik daarna een beetje plat druk. Doordat het in de oven nog best wel gaat groeien wordt dit daarna een hele mooie vorm. Leg de bolletjes ook niet te dicht bij elkaar, anders gaan ze aan elkaar groeien.

Stap 6; Laat de koekjes ongeveer 10 minuten in de oven staan, maar check ongeveer al bij 8 minuten hoe het gaat.

And then you’re all done!

IMG_0011

IMG_0013

Ik hoop dat jullie dit eerste recept leuk vonden! Ik bedoel een goede chocochip cookie recept is altijd wel goed toch ;). Als jullie vaker van dit soort recepten willen laat het dan achter in de reacties, en bijvoorbeeld een recept die jullie graag willen zien. xoxo

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *