Beauty review

Real Techniques – Your picks / BERLIN

Welcome 2017! Het eerste artikel van het jaar. Real Techniques kwasten, toch wel mijn favoriet. Ik gebruik nu denk ik al 2 jaar bijna geen ander kwasten. Toen ik de Berlin limited edition zag, was ik echt verlieft. Een editie met een design die gekozen is door het publiek, die ik echt super vind! Ik heb de set eindelijk kunnen bemachtigen, en ik laat hem jullie vandaag zien. IMG_7153

” Deze Real Techniques Your Picks make-up tools Set – limited edition heeft een design die geïnspireerd is op Berlijn. Een complete set om vele mooie looks te creëeren. In de set zitten vijf brushes.”

IMG_7155

In de set zitten 5 kwasten. Het zijn geen nieuwe kwasten, maar wel met een nieuw design. Maar ja je kan volgens mij niet genoeg kwasten hebben?!  In de set zitten de ; Buffing brush, Contour brush, Stippling brush, Deluxe crease brush, Base shadow brush. Volgens mij heb ik al deze kwasten al in de original versie. Maar deze vind ik toch wel net wat specialer en mooier!

IMG_7156

Ik denk in ieder geval wel dat deze 5 kwasten super cute tussen mijn andere kwasten staan.

Buffing Brush;
voor het aanbrengen van minerale poeder of minerale foundation

IMG_7157

Contour brush;
Voor het aanbrengen van highlighter of bronzer.

IMG_7158

Stippling brush;
Voor het aanbrengen van zowel poeder als vloeibare foundation, creamy blushes, highlighters en gezichtspoeder.

IMG_7159

Deluxe crease brush;
Voor het blenden van je oogschaduw.

IMG_7160

Base shadow brush;
Rond oogschaduwkwastje om oogschaduw mee aan te brengen of te blenden.

IMG_7161

IMG_7162

Wat vinden jullie van deze Limited editie? Ik vind hem zeker heel mooi. Handig dat ik nu mijn kwasten af en toe kan afwisselen. Ook vind ik het altijd een leuk concept omdat deze niet altijd verkrijgbaar zullen zijn denk ik.

Deze set kun je bij verschillende webshops kopen voo 34,99,-xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Brittney

  zoooo mooi!

  9 januari 2017 at 10:15 am
 • Reply Anna

  Wat een prachtige kwasten, echt heel tof vormgegeven! En fijn dat ze prettig werken, ik ben benieuwd 🙂

  11 januari 2017 at 10:58 am
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: