Beauty review

Real Techniques – Stippling Brush

Het is geen geheim dat ik super fan ben van de Real Techniques kwasten. Ik vind het daarom ook elke keer weer leuk om nieuwe aan te schaffen.  Ik gebruik sinds kort dagelijks de beautyblender, maar ik dacht ik wil ook wel eens een nieuwe kwast voor mijn foundation proberen. Voorals ik bijvoorbeeld een keer te lui ben om mijn beautyblender vochtig te maken (en dat is vaak). Dus vandaag laat ik jullie de Stippling brush van Real Techniques zien 

IMG_6191

Een stippling brush is een kwast die je perfect kunt gebruiken voor het aanbrengen van foundation. ”Vroeger” gebruikte ik altijd een stippling brush voor mijn foundation. Tot ik de makeup sponsen ondekte. Sindsdien ben ik er een beetje van overtuigd dat geen 1 kwast hetzelfde kan creeëren als een spons. Maar toch heb ik veel goeds over deze stippling kwast gehoord en ben ik erg benieuwd!

IMG_6196IMG_6200

De Real Technique kwasten staan er om bekend dat ze onwijs zacht zijn. Zo schiet deze dan ook niks tekort. De kwast heeft iets langere haartjes dan dat ik gewend ben, en oh zo zacht. De kwast heeft een soort ronde maar toch vierkante uitstraling. 
IMG_6197

Mijn oordeel; ik vind de kwast heel fijn in gebruik. Maar toch heb ik het idee dat je langer bezig bent en meer product nodig hebt om hetzelfde effect te kunnen na-bootsen. Uiteindelijk heb je wel een mooie dekking en ziet het er niet uit alsof ik 10 lagen foundation op heb.

Ik raad deze kwast zeker aan, vooral voor mensen die beautyblenders niet fijn vinden of gewoon te lui zijn  om elke dag de beautyblender vochtig te maken.

De kwast heb ik gekocht bij de Etos voor 14,99xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    leuk dat je het fijn vindt

    23 oktober 2016 at 6:03 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: