Beauty review

Real Techniques – Core Collection

Vandaag heb ik een review voor jullie.Afgelopen week was het namelijk dolle dwazen dagen bij De Bijenkorf. Nu heeft De Bijenkorf de Real Techniques kwasten. Twee van die sets waren in de aanbieding, namelijk de paarse versie (oogkwasten), en de Core collection (die bevat gezichtskwasten).

Nu zelf had ik de vorige keer al de oogkwasten gekocht. Maar nu waren de Core Collection ook in de aanbieding. Ik twijfelde geen moment en ben gelijk naar mijn zus gegaan die bij de bijenkorf werkt of ze die voor mij wilde meenemen. Online was die al snel uitverkocht, maar in de winkel hadden ze hem nog! Nu heb ik voor jullie een first impression over wat ik er tot nu toe van vind.De set bevat vier kwasten, een contour brush, een buffing brush, een detailer brush en een pointed foundation brush. Alle vier de kwasten zaten in een mooi doosje waarin ze daar weer beschermd waren in een soort envelopje.  Je kan dit hoesje zo neer zetten dat het een soort houder wordt. Vet handig! Zo kon ik perfect foto’s maken, en kijk nou toch wat een plaatje!


Hier boven zie je de eerste kwast. De buffing kwast! Ik denk dat dit een kwast is die je voor heel veel dingen zou kunnen gebruiken. Officieel is hij voor poeder op je gezicht, om je gezicht dus af te poederen. Maar ook kun je hem gebruiken voor echte foundation poeder om je gezicht helemaal te egaliseren. Over het algemeen zijn de haartjes van de kwasten HEEL erg zacht. Veel zachter dan dat ik in eerste instantie had gedacht

De volgende kwast die ik heb is de Detailer brush. Zoals je kan zien is dit ook serieus het geval. Het is een heel klein kwastje waarmee je echt precisie werk mee kan doen. Je kan deze perfect gebruiken voor om een donkerdere kleur in je arcadeboog aan te brengen. Je kunt deze kwast ook gebruiken voor bijvoorbeeld lipstick of concealer.

Deze kwast sprak mij ook heel erg aan. Dit is de Pointed Foundation brush. Deze brush is bedoelt voor liquid (vloeibare) foundation aan te brengen. Met deze kwast kun je jou foundation zo opbouwen zoals jij dat wilt

Dit is alweer de laatste kwast in de set. Dit is de Contour brush. Wauw, wat is dit een mooie kwast! Ik denk dat dit nu al mijn favoriete is van de set. Deze kwast is bedoelt om highligher en bronzer aan te brengen op de precieze plek. Hij heeft een klein puntje waardoor je subtiel tewerk kan gaan.

Ik kan nu wel zeggen dat ik over het algemeen echt super benieuwd ben naar alle kwasten. Ik denk dat ik ze met alle liefde zal gaan gebruiken en dat ze vaak te pas zullen komen.

Ik vind sowieso de Real Technique kwasten heel erg fijn. Het is een fijn en niet een al te duur merk. Het is een Engels merk wat nu toch wel al over de hele wereld te koop is. Zo wordt het verkocht bij De Bijenkorf, maar ook in sommige Etos winkels.

De Core collection kost normaal 26,99.

Wat vinden jullie van de Real Techniques kwasten?

Xo Iris

Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply ilse

  Wat een prachtige site hebben jullie gemaakt, hopelijk gaan veel mensen er een kijkje op nemen!
  X

  1 november 2015 at 2:26 pm
 • Reply Sabine

  Echt een mooie set! Ik wil hem ook nog kopen!

  2 november 2015 at 3:17 pm
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: