Beauty review

REAL TECHNIQUES – 2 MIRACLE COMPLEXION SPONGES

Ik gebruik al een hele tijd dezelfde kwast voor mijn foundation. Nu de laatste paar weken begin ik te merken dat ik dit steeds minder fijn ga vinden, je krijgt snel strepen, en ik breng vaak té veel aan. Nu heb ik al een keer eerder op een chinese webshop een sponsje gekocht. Hier was ik alleen helemaal geen fan van. Maar dit kwam denk ik ook doordat het gewoon van slechte en goedkope kwaliteit was. Nu ik ook steeds meer fan van Real Techniques aan het worden ben, heb ik besloten om de Miracle complextion sponsjes te proberen. IMG_3288

In de verpakking die ik heb gekocht zitten 2 sponsjes. Het is een 3-in-1 spons. Plakke kant; voor de contour bij de ogen en neus, zijkanten; voor het blenden van grotere oppervlakten, tip; voor het verdoezelen van imperfecties. Je kunt hem dus voor het gehele gezicht proberen. Ik wil hem voornamelijk gaan gebruiken voor het blenden van mijn foundation.
IMG_3291IMG_3292Zoals er staat beschreven kun je deze spons droog als vochtig gebruiken. Dit is ideaal voor als je een keer haast hebt en je geen tijd ( of mischien wel geen zin hebt) om de spons nat te maken!IMG_3293

Ik vind het formaat heel erg handig. Niet te groot, maar ook vooral niet te klein. Ik denk dat ik hem perfect vindt voor het blenden van mijn foundation. En ik kan niet wachten tot ik hem kan gaan uitproberen!IMG_3615

Ik vind de spong heel erg fijn werken. Zoals je hierboven kunt zien geeft het een hele mooie finish. Het blend mijn foundation heel erg makkelijk in. En nog een voordeel is dat je met een spons geen strepen krijgt, die kans is groter als je een kwast gebruikt.

Ik weet niet of ik het nou zo veel fijner vind dat een kwast, maar het effect is wel heel erg mooi. En het is leuk om te proberen.

Je kunt de sponsjes hier kopen voor maar 14,95

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: