Beauty review

PRIMARK nepwimpers

Nepwimpers, iets waar ik altijd mee gestruggled heb. De laatste paar weken ben ik het steeds vaker aan het proberen en krijg het steeds meer onder de knie. Daarom besloot ik ook om 2 paar nepwimpers van de Primark uit te proberen. 

Zover ik zag had je 3 verschillende wimpers bij de Primark. Ik heb Define en Volume meegenomen. Naast deze had je ook nog Natural, ik was echter opzoek naar wat meer opvallende wimpers dus besloot ik deze niet mee te nemen.

Als je de Primark nepwimpers hierboven ziet denk ik dat Volume best wel heftig is. De haren van de wimpers zitten best wel dicht op elkaar, ben erg benieuwd hoe deze uiteindelijk op mijn ogen staan.

Dan hebben we Define, alhoewel dit niet de natuurlijkste wimpers waren komen deze al wel dichter bij natuurlijk dan Volume.  Ik vind het effect altijd heel erg mooi als er wat ruimte tussen de wimpers zit. Hierdoor krijg je een soort flirterig effect.

Ik kan in iedergeval niet wachten met het uitproberen van de wimpers!

Volume:

Ik ben best wel teleurgesteld door deze wimpers. Zoals ik hierboven al aangaf is de dichtheid best wel groot en dat vindt ik jammer. Je ziet duidelijk dat dit niet hele dure nepwimpers zijn. De lijm was ook niet geweldig. Mijn ogen raakte geïrriteerd en de wimpers bleven niet super zitten, balen!

Define:

Yes! Van deze wimpers wordt ik al een stuk vrolijker. Ze waren makkelijker op te plakken aangezien ze minder stug waren, de wimpers zijn flirterig, lang, eigenlijk alles wat je wilt hebben. Ik heb dit keer de wimpers aangebracht met een andere wimperlijm, wat al gelijk een stuk makkelijker ging.

Uiteindelijk denk ik Volume niet nog een keer te gebruiken, ze waren niet fijn in gebruik en zagen er ook niet echt flatteus uit. Define is wl een stuk mooier en bracht veel makkelijker aan. Ze passen bijna bij elke look en zien er schattig uit. Ze voelen niet zwaar, wat ik altijd een grote pluspunt vindt!

Over het algemeen vind ik de prijs/kwaliteit verhouding erg goed! Ik was erg benieuwd want je betaald niet veel bij de Primark maar toch zijn de wimpers redelijk fijn.

Deze wimpers van Primark kosten 1,50,- 

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Sterre

  Nee, ik wil geen nepwimpers van de Primark. Lekker goedkoop? 1 ) waar komen die dingen vandaan. China? Iemand anders betaalt de prijs 2) aangezien er vandaag gewaarschuwd werd voor slippers met chemische troep van de Primark zou ik dus niet zomaar die goedkope zooi op je ogen doen.

  Maar ja.
  Ook maar een mening.

  28 juni 2017 at 9:46 pm
 • Reply Marieke

  Ik vind ze prachtig!

  20 februari 2018 at 10:17 pm
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: