Fashion OOTD

#OOTD Skater Skirt

Yes! Een nieuwe #OOTD! Ik heb samen met milou de grootste lol gehad ik foto’s maken, dus heb ik besloten er ook een outfit post over te maken. Enjoy! 

DSC_0507

Skater skirt het is! Ik draag niet vaak rokjes, ook al vind ik het super leuk! Vooral in dit niet al te warme weer laat ik ze liever in mijn kast liggen. Maar ik heb afgelopen vakantie knie-kousen gekocht, zodat het minder koud is.

DSC_0630

Het is een wollen rokje. Hij is iets aan de korte kant, maar ik zorg er dan voor dat ik er een broekje onder heb. Ik vind het anders sowieso geen fijn gevoel om in een rokje te lopen.

DSC_0639

Ik combineer het rokje met een wit shirt met de tekst ” Oh no! Not you again, my mom doesn’t like you”. Hier overheen heb ik een leren jasje, en draag ik een chocker om het helemaal af te maken.

WhatsApp Image 2017-03-08 at 10.00.25

Shoes! Deze schoenen had ik net nieuw gekocht bij de Primark en MOEST ze dragen. Of ze nou perfect bij de rest vn de outfit staan, not sure. Maar hey! Ze zijn wel heeeel cute 🙂

DSC_0506

Leren jasje – Bershka / T-shirt – Bershka / Rokje – H&M / Knie kousen – H&M / Chocker – Aliexpress / schoenen – Primark

Zo dat was de outfit weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Het is zeker een outfit die ik vaker zou gaan dragen, ook naar school. Ik hoop dat het binnenkort weer wat warmen wordt en het zo wat makkelijker wordt om vaker rokjes te dragen.

xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: