Beauty MOTD

MOTD | Green smokey but colorful

Het is voor mij op dit moment vakantie. En dat betekent niet vroeg op en meer tijd voor mijn make-up! Daarom had ik zin om weer eens iets kleurrijks te maken. Vandaag heb ik een nieuwe #MOTD met een green-orange look, enjoy!

IMG_8107

Op de foto hierboven zie je mijn look. Het is een groene look met een orange/gele crease. Ik vind het zelf best vrolijk geworden. Misschien niet helemaal hoe ik het in eerste instantie in mijn hoofd had, maar toch niet mislukt.

IMG_8068 IMG_8069

Het is geen look die ik snel naar school zou dragen. Maar toch wel leuk om weer eens iets anders dan ”normaal” te maken! Ik heb er voor gekozen om géén eyeliner bij deze look te dragen, misschien dat het anders dan wat té veel zou worden.

Producten:
Mascara – Benefit They’re real
Highlighter – MAC Soft and gentle
Oogschaduw – Sleek Ultra Mattes V 730 palette
Oogschaduw – I Heart Makeup Salted Caramel
Oogschaduw – I Heart Makeup Pink Pizz
Wenkbrauwen – Anastasia Soft Brown
Foundation – MAC studio fix fluid
Contour – Etos poeder
Lipstick – W7 Latte

IMG_8080

En dat was het al weer voor deze #MOTD. Ik heb in iedergeval veel lol gehad in het maken van de look. Ook heb ik mijn haren voor 2 dag BLAUW! Vond ik wel goed passen bij de look, over dit item komt in de toekomst nog een uitgebreid artikel.

Hebben jullie nog een look die ik kan maken?

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Brittney

    YAS GIRL SLAY

    28 februari 2017 at 4:22 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: