Fashion OOTD

#OOTD Casual but wearable

IMG_7413

Ik heb weer een ”Fashion” artikel! Iets wat ik niet vaak doe, en eigenlijk ook niet heel goed in ben. Toch wil ik dit vaker gaan doen, ik de hoop dat het ook wat beter gaat! Met vandaag een Casual but wearable look, enjoy!

IMG_7453

WHY SO SERIOUS? Ja ik weet het ook niet… Nog even oefenen met mijn gezicht uitdrukking haha!

IMG_7535 IMG_7518

Ik hou echt van rokjes, en draag deze echt niet genoeg! Ik heb deze tule rok bij de hema gekocht, and I love it! Je kunt het met zo veel combineren! Zo ook dit schattige gestreepte blousje met strik.

IMG_7424

En omdat ik altijd wel van iets gek houdt, kan de look niet compleet zijn zonder iets geks! Zo had ik deze look gecombineerd met deze schattige glitter laarjes, zijn ze niet cute! Ze moeten nog wel flink ingelopen worden, maar ze staan wel chique en heel schattig, its worth it!

IMG_7397

Jas – H&M / Blouse – Primark / Rok – Hema / Schoenen – Primark

Dit was mijn look weer voor vandaag. Ik had niet echt iets op de planning staan, dan vindt ik het leuk om mezelf op te tutten. Ik vind het leuk om dingen te combineren die andere misschien iets minder snel zouden combineren, en daar heb ik grote lol in! Ik zie er echt niet altijd zo fancy uit. Maar dat komt ook nog wel een keer langs op mijn blog. xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Onwijs leuk dit! Vaker doen

    23 januari 2017 at 12:16 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: