Beauty review

NYX – MERMAID SERÉNE MONO

Toen ik ijn NYX pakket ontving, vielen mijn ogen niet gelijk op dit product. Een mono oogschaduw. Eerlijk gezegt dacht ik, een groene oogschaduw?! Maar zo blijkt maar, mijn vooroordeel leek bedrog. 20160602_IFM_0053Op eerste zicht vond ik het lijken op een normale grone oogschaduw. Hij is heel best klein, maar niet gek klein voor een mono oogschaduw. In bepaald licht zie je een prachtige shimmer naar boven komen. Dan pas zie wat voor prachtige kleur het is. Ik vind de verpakking wel iets goedkoop eruit zien. Ook voelt hij redelijk ligt aan. Dit vind ik ook altijd wat goedkoop voelen, wanneer het zwaarder is lijkt het gelijk chiquer ofzo.

20160602_IFM_005520160602_IFM_0057

Bij de swatch pakte hij niet gelijk veel pegmentatie en product op. Maar dit merk ik vaker bij oogschaduw. Dat wanneer je iets nieuw koopt, er nog een soort van laagje op zit. Dan pas als je de kleur een paar keer heb gebruikt, de pigmentatie pas echt omhoog komt. De glans is wel echt prachig, en moeilijk om op beeld te krijgen. Ik bepaald licht lijkt die meer groen en in ander licht weer wat meer blauw.IMG_0188

IMG_01821

Oh gosh I love the color! Het is heel erg moeilijk om dit goed op beeld over te krijgen. Het is echt een soort holograpic kleur. Hij is groen, maar ook weer blauw. In elk licht valt hij net iets anders! Love it. Het is wel een kleur die moielijk is om te dragen. Ik vindt hem het mooiste uitkomen gecombineerd met een smokey eye en een dikke wing

20160602_IFM_0058

Ik ben echt zo blij met deze oogschaduw kleur! Ik november opent er volgens mij in Amsterdam een NYX winkel, als ze daar meer oogschaduws hebben van deze lijn, ga ik die zeker meenemen.

Wat vinden jullie van deze (velle) kleur?!

Xoxo Iris

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brittney

  Wauw!! Welke oogschaduw kleuren heb je nog meer gebruikt?

  15 september 2016 at 1:52 pm
  • Reply Iris Meijer

   Haha een heeeeel oud palettje van Catrice! x

   15 september 2016 at 1:52 pm

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: