Beauty review Uncategorized

NYX HIGH VOLTAGE LIPSTICK

Alle mensen die naar het I Love Beauty event waren geweest, en wij de stand van NYX waren geweest, hadden de speicale aanbieding om met een paar voorwaarden een gratis High Voltage Lipstick krijgen. YES! Alleen is het voor mij niet makkelijk om aan dit merk te komen. Ze verkopen het in de Douglas, maar niet in alle filialen. Nu was ik in Utrecht, en daar verkochten ze het wel! Dus vandaar vandaag deze review van de High Voltage lipstick van NYX.

IMG_3635De kleur vind ik erg leuk! Een soort licht oranje kleur. Niet een kleur die je super vaak ziet. De verpakking vind ik ook heel erg leuk. Het is niet een standaard lipstick omhulsing.IMG_3637IMG_3639De swatch ziet er veel belovend uit. De liptsick smeert makkelijk, en is heel erg romig. Hij is ook goed gepigmenteerd. Ik zie wel gelijk dat hij niet matt is. We gaan zien hoe hij eruit ziet!IMG_3670Als ik hem zo zie weet ik niet zo goed wat ik er van moet vinden. Het is een hele mooie kleur. Maar ik denk dat ik er te bleek voor ben. Misschien in de zomer, als ik wonder boven wonder toch nog een beetje bruin wordt, staat hij beter. Maar voor nu zo in de winter zal ik hem niet zo snel pakken denk ik.IMG_3672

IMG_36742

Verder met de lipstick zelf is niets mis. Hij denkt goed, en vlekt niet. De substantie zoals ik al eerder melde is heel erg fijn. Heel romig en gelijk goed dekkend. 1 laag is echt al genoeg. Hij is dus niet matt, maar ook niet super shiney. Hij blijft een tijdje heel erg goed zitten. Ik hoef hem niet super snel weer bij te werken.

Ik vind de lippenstift heel fijn te werk gaan, maar zal hem niet zo snel pakken van wegen de kleur.

Je kunt deze lippenstift hier kopen.

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: