Beauty review

NYX Golden Bronze & Golden Lust

Toen ik de nieuwe NYX store in Amsterdam bezocht wist ik niet wat mij overkwam. Ze hadden zó veel makeup! Tussen zoeken en zoeken heb ik toch wel een paar pareltjes kunnen vinden. En omdat het toch al wel herfts/winter is (wat ook wel aan het weer te merken is) heb ik 2 prachtige item om een brown smokey eye te maken.

Het is een combinatie van een mono oogschaduw en een soort oogkrijtje. Het oogkrijtje kreeg ik gratis in een goodiebag. En de oogschaduw heb ik gekocht omdat dit een hele mooie bruin goude kleur is met een hele subtiele shimmer erin waardoor die ook weer matallic lijkt.

IMG_6389 IMG_6390 IMG_6391

Ik heb al eerder een mono oogschaduw van NYX gehad. Die vond ik zo fijn dat ik er nog wel 1 wilde proberen. Ik vind tegenwoordig de shimmer kleuren heel erg mooi. En aangezien je niet elke dag erbij kunt lopen als een discobal is het ook wel fijn om af en toe een wat subtielere shimmer kleur te hebben.

IMG_6393 IMG_6394

Een potlood. Ik weet niet hoe snel ik die zelf gekocht zou hebben. Maar zo zie je maar de power van een goodiebag. Ik vind dit product namelijk heel erg fijn! Maar daar vertel ik later natuurlijk meer over. De kleur vind ik wel echt prachtig. Het is een soort kopere goude kleur. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet direct wist waarvoor ik dit item ging gebruiken.

IMG_6396

Swatches van allebei de producten. Zoals je ziet zijn de allebei echt goed gepigmenteerd. De oogschaduw is iets droog, maar net vervelend. Het potlood daar in tegen is heel roomig en makkelijk aanbrengbaar. Ik had helemaal geen moeite of kracht nodig om  maar iets van kleur eraf te krijgen, plus punt! IMG_6420 IMG_6421

Hier heb ik enkel de mono oogschaduw op. Ik kwam er achter dat je met de kwast niet helemaal goed de pigmentatie eruit kunt halen. Dus heb ik het verder met mijn vinger gedaan. Dat ging een stuk beter en ik kreeg direct meer kleur.

IMG_6422 IMG_6423

Ik had besloten dat ik het potloodje ga gebruiken als een soort oogschaduw. Ik heb hem zoals je kunt zien gebruikt voor in mijn arcadeboog en buitenste ooghoek. De pigmentatie is nog heel goed zichbaar. Ben benieuwd of dit blijft wanneer je het uitblend.

IMG_6424 IMG_6427

Bij het uitblenden kwam ik erachter dat de kleur iets veranderd. De goude glans vervaagd en er komt een soort van grijs/bruine koele kleur voor in de plaats. Zoals je hierboven kunt zin is dit wel echt perfect om een overloop te maken in een smokey eye. De kleur was ook makkelijk te blenden met een fluffy kwast en was gelukkig niet stroef wat je vaak hebt met cream producten.

IMG_6440

Wauw, ik vind de kleuren samen heel erg mooi. Ze blendne mooi in elkaar waardoor je een hele mooi subtiele bruine smokey eye. Ze zijn super makeklijk in gebruik, dus perfect voor de beginner! Ik denk dat deze 2 kleuren samen niet fout kunnen gaan en eigenlijk overal wel bij passen.

Ik ben heel erg blij met deze producten. Je kunt deze 2 items kopen in de nyxwinkel. xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brittney

  ”En aangezien je niet elke dag erbij kunt lopen als een discoba” Moest zo erg lachen om deze zin omg. Ik moet deze producten ook hebben! <3

  21 november 2016 at 2:09 pm
 • Reply Loutje Koetje

  Mooi Irish!!!!

  22 november 2016 at 10:19 am
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: