Beauty review

NYX Budapest & Cotton Candy

In de NYX winkel in Amsterdam hadden ze echt mega veel lipproducten. Ik was nog op zoek naar een goede donker rode lipkleuk. Nu had ik al op instagram Budapest voorbij zien komen. En die hadden ze in de nieuwe NYX winkel. Ik vond het dé gelegenheid om deze lipcremé te kopen. Ook kreeg ik een goodiebag met een roze lipgloss, ook die laat ik jullie vandaag zien. IMG_67

Budapest is een matte lipcremé. De NYX lipcremés zijn zeker dit jaar heel erg populair geworden. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Ik heb zelf Stockholm al een tijd in mijn collectie. En ik snap waarom mensen er zo gek van zijn.

IMG_6376IMG_6711

De substantie is heel erg fijn. Het is wel meer een creme dan een liquid lipstick. Ze zijn ook niet zo gepigmenteerd. Ze zijn heel erg zacht en drogen goed matt op. De kleur blijft er zeker een paar uur lang mooi op zitten. Na het eten zal je hem wel nog een keer moeten aanbrengen, dan vervaagd hij wat meer.IMG_6705 IMG_6706

Ik vind Budapest echt een prachtige kleur. Het enige nadeel vind ik dat je wel velletjes en lijntjes goed ziet zitten. Soms vind ik dat ook iets hebben, iets natuurlijker. Maar met een diep rode kleur is dit een beetje apart.

IMG_6710

Dan kreeg ik een goodiebag aangezien ik vroeg bij de opening aanwezig was. Er zat een butter gloss in, dit is een soort lipgloss. Ik moet eerlijk toegeven. Ik heb helemaal niks met lipgloss. Ik vind het vaak plakkerig en vies. Maar dat vind ik nou het leuke aan een goodiebag, je krijg dingen die anders nooit zelf gekocht zou hebben. Daarom review ik hem jullie vandaag om te zien wat ik nou van deze knalroze lipgloss vindt. De kleur is Cotton Candy. Een naam die de kleur goed past.

IMG_6712IMG_6703IMG_6704

Dit is nou precies waarom ik niet van lipgloss hou. De kleur is prachtig! Maar ik denk dat je er altijd een andere lipstick onder moet dragen. Zoals je kunt zien is de gloss niet dekkend en zie je hem goed zitten. Het viel mij echter wel mee hoe plakkerig de gloss was, pluspunt! Ik weet niet zeker of ik hem zelf gekocht had, en of ik hem vaak ga dragen. Misschien ooit in de zomer met een andere knalroze kleur eronder.

IMG_6709

Er zijn zo veel NYX lipscreams/lipglosses… Welke zouden jullie nog heel graag willen proberen? Ik zou ze stiekem allemaal wel willen!

xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Roos

  Die rode kleur is echt mooi

  7 december 2016 at 7:24 pm
 • Reply Brittney

  Ik ben zelf niet echt een lipgloss fan maar deze ziet er mooi uit!

  9 december 2016 at 1:08 pm
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: