Beauty review

NYX – PHOTO-LOVING GREEN PRIMER

Ik heb laatst een super groot NYX pakket in ontvangst mogen nemen, dus wees daarom niet verbaast als je aankomende week veel NYX producten langs ziet komen.  Dus ook vandaag, ik heb een product die ik al een tijdje wilde proberen. Namelijk een groene pimer, een groene primer moet er voor zorgen dat de roodheden in je gezicht verminderen. En aangezien ik last heb van rode vlekken ben ik erg benieuwd!20160602_IFM_0091

Met dit soort producten ben ik altijd een beetje sceptisch, werkt dit nou echt? Nou ik ben zeker benieuwd! Ik weet dat veel mensen fan zijn van deze primer, en ik wil dit natuurlijk graag zelf beleven. 20160602_IFM_0093 20160602_IFM_0094

Het is gewoon een knijptube. Als je het aanbrengt ziet het inderdaad echt groen uit. Op de handen voelt het heel erg zacht aan. Het is een vloeibare substantie maar het lijkt naar mijn mening meer op poeder.

Zonder primer;20160611_NYX GREENPRIMER IFM_0016

Met primer;20160611_NYX GREENPRIMER IFM_0021

Eenmaal in de huid geblend zie je niks meer van de groene kleur. Ik merk ook niet heel veel verschil met roodheden. Ik vind het moeilijk om te zien of er nou echt een verschil is. Maar misschien nadat ik al mijn make-up op heb gedaan zit het er al geheel wel mooier uit.

20160612_purplesmokey_IFM_0008

Zoals je kunt zien zijn de roodheden wel bijna helemaal verdwenen wanneer ik mijn foundation erover aan breng.  Ik ben wel nog een beetje sceptisch, want dit effect kan je ook al snel berijken met een goede foundation.

Toch vind ik dit een leuk product. Ik denk vooral voor de dagen dat je niet veel zin hebt in een dekkende of veel foundation, maar toch die roodheden weg wilt werken. Nu heb ik bijna alleen maar hele dekkende foundations! Toch bleef mijn make-up door de dag heen wel mooi zitten. Dat is dus dat stukje primer wat er in verborgen ligt.

Ja, dit product komt wel in mijn daglijkse makeup routine!

Je kunt dit product van NYX kopen voor rond de 20 euro,

xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: