lifestyle tag

My life in 20 questions tag

De laatste tijd heb ik zo veel looks en reviews geschreven dat ik het wel weer leuk vond om wat anders te doen! Ik ben opzoek gegaan naar een leuke #tag en kwam toen bij een oude blogpost van Jiami tegen, de My life in 20 questions tag!

1. Favoriete kleur

Oef we beginnen gelijk met een moeilijke! Ik nijg altijd naar de oranje/rood/roze kleuren te gaan. Vooral in ooglooks zijn dit vaak mijn favoriete kleuren om te gebruiken. Voor de rest vindt ik wit heel mooi. Wit is rustig, kan je de rest weer versieren met wat accessoires.

2. Favoriete getal

13! Terug in 2011 ben ik naar het concert van mijn all-time favoriete artist Avril Lavigne geweest. Dit vond toen plaats op 13 september. Ik vond dit concert zo speciaal dat het vanaf dat punt ook mijn favoriete getal is.

3. Droombaan?

Ik zit de laatste tijd steeds vaker na te denken wat ik nou eigenlijk in het leven wil doen, klinkt diep maar valt wel mee. Het antwoord is namelijk simpel, ik weet het nog niet. Ik zit op dit moment nog op een opleiding en eerlijk gezegd weet ik nog niet wat ik later wil doen. Het lijkt mij super leuk om een eigen bedrijf te beginnen. Hoe en wat? Dat moet ik nog een beetje uitvogelen.

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf

Ik fantaseer wel eens over mijn eigen huisje. Waar deze bevindt, geen idee. Maakt mij eerlijk gezegt ook niet heel veel uit. Ik vind Amersfoort nog steeds een hele fijne stad, maar Utrecht en Amsterdam vindt ik ook heel mooi! Maar misschien zijn dat meer steden waar ik wil werken, niet wonen.

5. Favoriete manier om te reizen?

Ik vind reizen heel erg leuk, maar niet alleen. Tot nu te ga ik wel eens weg met mijn zussen of vriendinnen. Voor de rest lijkt het me niet zo gezellig om alleen te gaan. En hoe? Ik vind alles wel prima, auto, trein, vliegtuig…Als ik er uiteindelijk maar kom!

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben echt een netflix verslaafde! Ik vind het heerlijk om series te kijken, het liefst seizoenen achter elkaar. Daarnaast vind ik het leuk om foto’s te maken van mijn omgeving of van mijzelf! Als ik bijvoorbeeld weer eens een gekke make-up look heb gemaakt. Ook ben ik sinds kort gaan sporten (wow!), ik merk dat ik dat ook wel lekker vind om tussen door te doen.

7. Favoriete kledingwinkel?

Ik heb niet een specifieke favoriete kleding winkel. Ik vind kleding kopen best lastig. Ik vind dan meestal overal wel wát.

8. Van wie welke band zou je graag een concert bijwonen?

Paramore komt naar Nederland. Had ik heel erg graag nog heen gewilt, was helaas alleen te laat met kaartjes kopen. Daarnaast wil ik heel graag nog naar Avril Lavigne, waar ik dus al een keer ben geweest, maar stiekem wil ik dus nog een keertje…

9. Favoriete thee?

Ik hou heel erg van seizoens thee, winterglow, herfst thee, heerlijk! Ook vind ik groene thee met citroen erg lekker jum!

10. Verzamel je iets?

Ik heb in mijn hele leven al heel wat verzamelingen gehad. Op dit moment verzamel ik make-up ( uiterraard ), maar ben ik ook een kleine disney collectie begonnen!

11. Ik kan niet slapen zonder?

Ik kan echt niet slapen zonder dat mijn raam open staan. Vanaf heel jong met mijn raam open, en wordt dan ook een beetje akelig als deze dichtzit. Altijd als een vriendin bij mij komt slapen vinden ze het heel koud, maar ik vind dat juist heerlijk! Ook kan ik echt niet slapen zonder deken, maakt niet uit hoe warm het is.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kree, wat zou je er dan mee doen?

op reis gaan! Ik wil heel graag naar Amerika om daar rond te reizen. Ook wil ik graag alle Disney parken in de wereld bezoeken, dat moet er denk ik wel mee lukken.

13. Favoriete Make-up merk?

Pff weer een lastige! Ik verzamel make-up en daarom heb ik ook niet echt 1 merk waar ik heel veel van heb. Een merk wat ik wel heel fijn vindt is MAC, maar ook budget merken zoals Essence en Rimmel vind ik heel goed.

14. Favoriete lekkernij?

Popcorn, ik heb echt een popcorn verslaving. Ik kan het dag in dag uit eten, dan wel zout!

15. Favoriete seizoen?

Midden lente begin zomer. Maar ook hou ik heel erg van kerst dus ook weer de winter! Het enige waar ik echt een hekel aan heb is de hefst, al die wind en regen bah!

16. Slaap je altijd met je deur open of dicht?

Altijd dicht, standaard. Alles moet dicht zitten, alle kastjes en deuren anders kan ik niet slapen 😉

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen ik denk door toen der tijd mijn YouTube kanaal. Ik wou graag op mijn blog alle updates en nieuwe video’s posten. Later ben ik begonnen met fotograferen en kwam ik er achter dat ik dit echt super leuk vond! 1 +2 =3 en zo begon ik echt met bloggen en reviews te schrijven met mijn zelf gemaakte foto’s.

18. Heb je een abonnement op tijdschriften?

Nee. Vroeger wel veel gehad.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00:00?

Slapen. What else?

20. Favoriete parfum ?

Ik zelf ben niet echt een parfum persoon. Ik vind het wel altijd heel erg lekker ruiken. 1 geur die ik wel altijd heel erg lekker vind is Alien van Thierry Mugler.

Als je het leuk vindt kun je deze tag over namen voor op je eigen blog. Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden en mij wat beter hebben leren kennen hierdoor. Ik vond het zelf in iedergeval erg leuk om in te vullen, een keer wat anders dan een review.

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: