Beauty MOTD

# MOTD Wicked green

Groen is een kleur die ik eigenlijk niet heel snel pak. Op de ene manier vind ik het niet helemaal bij mijn hoofd passen. Toch heb ik vandaag alle kleuren vermeden behalve groen en heb ik hier toch een look mee geprobeerd te maken. Daarom in deze #MOTD…The wicked witc…uhm green. 

IMG_8473

Ik ben altijd een beetje voorzichtig met groen, op de een of andere manier vind ik het een beetje slordig staan bij mijn gezicht. Toch heb ik wel een paar hele mooie groene kleuren in mijn makeup stash, en had daarom toch besloten om het nog een keer te proberen. Voor mijn onderwimpers heb ik ook een groenige mascara op, misschien valt dit niet gelijk super op. Maar toch een leuk detail.

IMG_8475

Ik vond het ook wel leuk om een keer iets anders te doen dan een standaard zwarte wing. Nu heb ik van de hema een prachtige turqouise eyeliner die perfect staat bij deze look. Ik koos er voor om op mijn wimperrand wel een donkere lijn te te doen, zodat mijn wimpers ook meer naar voren komen.

IMG_8488

Ik dacht dat bij deze wat donkere en felle ooglook wel een nude lipkleur zou passen. Om alles nog een beetje neutraal te houden.  Na meerdere lipstick vast gehad te hebben vond ik deze wel passend bij de look.

Gebruikten producten:

Gezicht:
Maybelline – Better Skin 10 IVORY
L.A. Girl – white foundation PRO coverage
Essense – Glitter in the air – When in doubt add glitter
Lancome – Tropiques Minérale

Ogen:
Revolution – Redemption romantic smoked palette
MUA – Glamour nights palette
MUA – Blue mascara in shade 2
Hema – Eyeliner in kleur 603
NYX – Jumbo pencil in milk lait
NYX – OOgschaduw in Mermaid sirene

Lips:
Essence – Glitter in the air – 01 life is too short for boring lipstick

IMG_8494

Dit was mijn Wicked green look alweer. Ik ga vaker proberen om gewoon kleuren te pakken die ik misschien een beetje eng vind. Ik heb al allemaal ideeën voor volgende #MOTD die ik wil gaan maken. 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply brittney

    Groen staat je goed!

    2 mei 2017 at 9:22 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: