Beauty MOTD

#MOTD Spring is here!

Het is dan eindelijk LENTE! Het leek zo ver weg, maar het is dan eindelijk hier. Dat betekend (hopelijk) beter weer! waar nu helaas nog vrij weinig van te zien is. Maar ook dat er weer wat meer kleuren komen overal. Vandaag heb ik dan ook mijn eerste #MOTD van deze lente voor jullie. IMG_8377

Ookal is het super somber weer is buiten heb ik toch nog iets van een warme look gemaakt. Ik heb een rode/oranje kleur in de crease gedaan, en voor de rest een best wel basic look gemaakt. Mijn wing ging misschien iets heftiger uiteindelijk dan gepland. Maar ik hou er gewoon van. Ik heb een keer cool en warm gecombineerd, misschien een beetje raar…Maar wel tof geworden!

IMG_8385

Ik heb de shimmer kleur in de binneste ooghoek door getrokken naar het midden van mijn oog. Zo krijg je een hele heldere look. In de buitenste ooghoek heb ik een donker bruine kleur gebruikt die een paarse ondertoon heeft. Ookal heb ik een warme kleur in de crease, vind ik het effect met koel en warm best wel tof!

IMG_8373

Gebruikte producten:

Revolution – Mermaids forever palette
Essence – Precicious eyeliner
Benefit – They’re Real mascara
Anastasia – Dipbrown in soft brown
NYX cosmetics- Contour palette
Rimmel London – Natural bronzer
NYX cosmetics – Budapest soft matt lipcream
Catrice – Liquid camouflage foundation
Revolution cosmetics – Countour palette highlighter
Freedom – Blush 4 Banish

IMG_8381

Ik hoop dat jullie deze korte maar hopelijk toch leuke #MOTD weer leuk vonden. Ookal merken we nog niet veel van de lente, wordt het hopelijk snel mooi weer. Ik heb nog veel leuke ideeën voor nieuwe looks. Maar helaas door school moet ik elke ochtend vroeg weg en heb ik geen tijd om foto’s te maken. Maar dat weerhoudt mij er niet van om in het weekend mooie looks te maken.xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: