Beauty

#MOTD shine all the way

Ik heb vandaag weer een look voor jullie. Ik ging naar een verjaardag, en dan vind ik het wel leuk om wat meer glitter op te hebben. Ik laat jullie weer zien hoe de look eruit ziet, en welke producten ik heb gebruikt. IMG_8839

Zo als je de look ziet, valt de glitter helemaal niet zo heftig op. ik heb een hele mooie losse poeder van Bellápierre, in de kleur gold&brown. IMG_8828 IMG_8827ik heb  de glitter vooral op het bewegend ooglid gebruikt. En zo in het licht, valt de shine goed op. Voor de rest heb ik mijn ogen wat meer dimentie gegeven door een donkerdere kleur in de arcade boog te doen. En de look daarna afgemaakt met een wing.IMG_8833

gebruikte producten;

foundation – Rimmel London stay matte
Concealer – Collection 2000
poeder – Loose Powder Catrice
Contour – Contour poeder Etos
Bronzer – Rimmel London Natural bronzer
Blush – Revolution trio
Highlighter – Revolution Bronzer
Oogschaduwbasis – Essence
Oogschaduw – Bellápierre , W7 in the city
Wenkbrauwpoeder – Catrice duo
Eyeliner – liquid eyeliner
Mascara – Maybelline Lash Sensation
Lipkleur – Lipliner Essense In The Nude

Houden jullie van veel sparkel?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: