Beauty MOTD

#MOTD Orange with a touch of blue

Er staat weer een nieuwe Make-up Of The Day voor jullie online. Vandaag is het een wat meer kleurrijke look. Ik zelf vind de combinatie van oranje en blauw heel erg mooi, vandaar deze look. IMG_1976IMG_2012Ik heb het Ultra Mattes V 730 van Sleek. Dit is een heel erg kleurrijk palette met echt neon kleurtjes. Je kunt hier echt de meest vrolijke looks mee maken. Ik heb uit dit palette de Oranje en de blauwe kleur onderaan gebruikt.IMG_2013IMG_1930Ik weet niet of het een look is die je elke dag zou kunnen dragen. Maar ik denk dat het voor een dag op school, of een feestje toch wel heel leuk kan zijn.

Foundation – Miss Sporty anti-spot
The Body Shop – lightning drops
Lipstick – essence matt 06
Gezichtspoeder – NYC
Oogschaduwbasis – Catrice
Wenkbrauwpoeder – Catrice DUO
Highlighter – MUA
Contour – I Heart Make-up Palette
Bronzer – Lancome
Eyeliner – Essence
Mascara – Maybelline Lash Sensation

Ik hoop dat jullie de look leuk vonden. Ik zelf hou heel erg van velle kleurtjes, en daarom ben ik blij dat ik dit palette van sleek heb.

Je kunt deze palette kopen bij verschillende webshops voor 10,49

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: