Beauty MOTD

# MOTD Mooi oranje is niet lelijk

Yes! Er staat weer een nieuwe MOTD voor jullie klaar. We hadden een suprise party voor mijn opa en oma, en daarom heb ik ook wel leuke kleuren uit de kast gepakt. Ik pakte mijn liquid oranje lipstick en heb hier ook mijn wing mee gemaakt. 

IMG_8407

Zoals jullie kunnen zien ben ik lekker in een oranje look gestapt. Ik pakte de kleuren en nepwimpers uit de kast en maakte deze kleurrijke look.

IMG_8402 IMG_8403

Ik ben de laatste tijd iets meer bezig met ‘Fake Lashes’.  Ik ben er namelijk echt totaal niet goed in, maar vindt het wel altijd super mooi! Dus ik heb mijzelf een beetje gedwongen om het gewoon te blijven proberen. En wordt ik er hopelijk ook nog goed in. Uiteindelijk zaten de wimpers goed, maar was er helaas wel wat lang mee bezig.

En niet alleen met de wimpers was ik lang bezig, ook de eyeliner. Ik wou een perfecte wing proberen. Maar omdat liquid lipstick net iets anders is dan eyeliner ging dit wat stroef. Ook dekte hij niet in 1 keer 100%. Maar uiteindelijk super mooi geworden yes!

IMG_8419

Ik vond het heel erg leuk om deze look te maken. Ik heb nu heel erg zin om meer met kleur te spelen (en nepwimpers). Bij de oranje wing heb ik de look afgemaakt met een soft smokey eye. Ik heb een donker grijs/shimmer kleur op mijn bewegend ooglid gedaan. Dit staat super tof bij de matte oranje wing.

IMG_8422

Ik heb diezelfde oranje liquid lipstick ook op mijn lippen aangebracht. Met een andere donker rode kleur heb ik een ombre kleur te maken. De oranje kleuren op mijn gezicht lijken wel licht te geven.

Gebruikte producten:
Gezicht:
 • Mac – Studio Fix fluid foundation
 • NYX – contour palette
 • Rimmel London – Natural Bronzer
 • Mac – Soft And Gentle highlighter
 • Anastasia – Dipbrow in Soft brown
 • Essence mettifying compact powder in 11 Pastel Beige
 • Essence – Floral Coral blush
Ogen :
 • Ardell wimpes in Wispies
 • Benefit – They’re Real mascara
 • NYX – Liquid lipstick Orange County als eyeliner
 • Hema – Intens eyecolor mouse in M01
 • I Heart Makeup Explicit Content oogschaduw palette
 • NYX – Jumbo pencil in Milk Lait
Lippen:
 • NYX Orange County Liquid Lipstick
 • Hema  – moistuising lipstick in 73

IMG_8410

Ik word heel erg vrolijk van deze look. Ik moet vaker meer met kleur experimenteren. Het is wel een aardige party look denk ik. Ik zou dit niet naar school opdoen. Maar toch zijn er genoeg gelegenheden dat ik het wel gewoon op kan doen. Ik ben blij met het eindresultaat, experementeren jullie ook vaak met kleur?
xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Roos

  Oeee wauw wat een gave look!

  9 april 2017 at 8:36 am
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: