Beauty

#MOTD Lightly gold

Het is vandaag weer eens tijd voor een nieuwe Make-up Of The Day. Ik had heel veel zin om weer eens z’n artikel te maken. Want zo kan ik jullie laten zien hoe mooi het nieuwe Catrice palettje is die ik hem gekocht. Vandaag laat ik jullie een complete look zien, en vertel ik welke producten ik allemaal gebruikt heb.IMG_4110 Ik heb de wat donkerdere kleurtjes uit de la gehaald. Toen ik vanochtend uit het raam keek was namelijk een groot gedeelte van de grond bedenkt met een klein laagje sneeuw. Dit was mijn inspiratie voor deze look.

IMG_3934

Voor de ogen heb ik dit prachtige palettje van Catrice gebruikt. Het is een palettje uit de special collectie, die helaas al bijna overal uitverkocht is. Maar wees niet bang! Bekijk mijn vorige artikel om te zien hoe jíj kans kunt maken op ook z’n prachtige paletten. Het palette bestaat vooral uit kleurtjes aan de nude kant, met een sterke goude ondertoon. Het is een palette waar je ook een hele mooie smokey eyes mee kunt maken. Ik ben er een beetje voor tussen in gegaan. Niet smokey, maar ook niet neutraal. IMG_4095

Ik heb de tweede kleur van boven gebruikt op het bewegend ooglid. Dit is een prachtige goude kleur met en shimmer erin. Och wat en mooie kleur! Daarnaast heb ik de eerste en laatste kleur van de tweede rij gebruikt om wat dimentie in het oog te krijgen. Ik heb deze dus vooral in mijn crease gedaan. En dit heb ik dan naar boven uitgeblendt.

Producten die ik verder heb gebruikt;

Foundation – Catrice Even Skin Tone
Matt poeder – Catrice loose powder
eyeshadow base – Essense
Wenkbrauwen – Catrice DUO
Contour – Etos poeder
Bronzer – Rimmel London
Blush – City Color Fresh Melon
Highlighter  – Catrice Treasure Trove
Eyeliner – Essence
Mascara – Maybelline Lash Sensation
Lipstick – Revolution

Ik hoop dat julie deze #MOTD weer leuk vonden, en dan hoop ik jullie weer te zien bij mijn volgende artikel.

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: