Beauty MOTD

#MOTD In a galaxy far far away…

Heyhoi! Ik had in het weekend een creatief momentje. Ik had zin om iets gek te doen met mijn make-up, en bedacht zo deze galaxy-inspired look. Het is niet echt een look die je alledaags kunt dragen, maar toch laat ik hem jullie graag zien!

Oke, laten we ten eerste zeggen dat we deze look met een klein korreltje zout moeten nemen. Dit is namelijk niet iets wat ik dagelijks zou dragen. Misschien een versie ervan, maar niet zo extreem. IMG_7239-2 IMG_7240-2

Het begon allemaal bij het idee dat ik een look wilde maken met de kleuren blauw en paars. Tot dat mijn zus kwam met ”Oh dan kan je er een galaxy van maken!”… Hmm oke, let’s just do it!

Ik vind het leuk om zo met makeup te spelen. Ik deed er natuurlijk vet lang over, zo zit ik makkelijk 1,5 uur aan mijn make-up tafel…Oeps!

IMG_7262-2

Ik heb ook een soort galaxy op mijn lippen gemaakt met verschillende blauw tinten. Helaas vind ik dit net iets minder gelukt dan de ogen… Maar áls we dan uitpakken, kunnen we het dan maar gelijk goed doen!

Gebruikte producten:

Foundation – MAC studio fix fluid
Wenkbrauwen- Anastasia Soft Brown
Contour – NYX contour palette
Blush – Floral Coral Essence
Highlighter – Soft and Gentle MAC
Oogschaduw – Sleek Ultra Mattes V 730 palette
/ Morphe mono Sassy & Aquatic Earth
Eyeliner – Wit & zwart van Essence, geel NYX
Mascara – They’re Real Benefit
Lipstick – Fake Kylie lipkit in Skylie & Amathist van NYX

IMG_7274-2

Wauw! Deze look was fun! Zo maak je een zondag middag met treurig weer toch weer een beetje vrolijk! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het hierna er wel weer snel heb afgehaald, vooral de lipstick, dat voelde totaal niet comfertabel.

Willen jullie dat ik vaker van deze fun looks maak?
xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brittney

  Dit is zo knap gedaan! Ik vind je lippen ook heel mooi geworden xx

  22 januari 2017 at 12:51 pm
 • Reply #MOTD Bronze and glowy – Iris Fleur

  […] jullie kunnen zien is dit toch net iets een ander soort look als de vorige keer, de galaxy look.  Dit is een look die je makkelijk naar school, naar stage en nar school kunt dragen. Ik denk dat […]

  27 januari 2017 at 4:01 pm
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: