Beauty MOTD

# MOTD Glitter cut-crease

Glitters hier, glitters daar, het liefst overal! Nu kan je met glitter best wel veel. Zo kwam ik op een leuk idee om een look te maken met goude glitters in mijn arcadeboog!Ik was vrij van school en dacht, waarom ook eigenlijk niet? Met dit soort look neem ik altijd alle tijd, zodat ik lekker kan proberen en doen. Daarom maakte ik deze Funky glitter cut-crease!

Ik vind het maken van een cut-crease ontzettend moeilijk en ik heb dan ook nog niet echt een manier gevonden die werkt voor mij. Eigenlijk probeer ik maar wat. Daarom had ik in deze look ook besloten wat glitter toe te voegen, want eigenlijk was de cut-crease lijn niet zo goed gelukt. Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat ik dat heb gedaan want het resultaat vind ik heel er goed gelukt.

De cut-crease bestaat uit een witte lijn met daar boven een 3/4 lijn goude glitters. Ik heb deze zo geporbeert te maken dat ze op dezelfde winglijn zitten als mijn eyeliner. Ik ben best wel lang bezig geweest met het maken van de witte liner, mijn product wat ik hiervoor gebruikte was niet vloeibaar genoeg waardoor het nogal stroef liep.

Gebruikte producten:

Gezicht:
L.A. Girl – White foundation
Rimmel London  – BB Cream
Freedom – Witte concealer
Etos- Contour poeder
Rimmel London – Natural Bronzer
W7 – Honey blush
City Color – Trio highlighter palette

Ogen:
Morphe – 34U palette
NYX – Jumbo Pencil, Milk Lait
Essence – Liquid Precise eyeliner
Wimpers – Ebay
Glitters – Ebay
Anastasia Beverlyhills – Dipbrow in Soft Brown

Lippen:
NYX – Budapest soft matt lipcream

Ik vind de look heel erg geslaagd. Het is uiteindelijk wel een wat meer party look geworden dan in eerst had verwacht, maar dat vind ik eigenlijk ook wel heel erg tof. Ik vind het namelijk gewoon heerlijk om dit thuis op  te hebben ook al is de look wat heftig.

Wat vonden jullie van deze look? 

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Gardy

    Hey, omg!! Super leuk artikel!!

    6 september 2017 at 9:53 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: