Beauty MOTD

#MOTD Fire/Sunsed inspired

Haai! Vandaag heb ik weer een nieuwe #MOTD voor jullie klaar staan. Stiekem had ik deze foto’s al heel lang klaar liggen maar was ik er gewoon nog niet aan toe gekomen! Het is een sunsed/fire inspired look met veel rood-geel en oranje. Als je benieuwd bent naar welke producten ik bijvoorbeeld heb gebruikt. Lees dan snel verder!IMG_6115

Er was een periode dat ik echt heel veel speelde met verschillende oogschaduw kleuren. Tegenwoordig doe ik dat niet zo veel meer, zonde! Want ik vind het eingelijk toch wel heel erg vet! Zo hier had ik zin om een soort van vuur look te maken. Ik had een plaatje op Instagram gezien van iemand die ook zo iets maakte, dat wilde ik ook!

IMG_6116 IMG_6117

Ik heb een soort van ombre look gemaakt. Die van rood naar oranje naar geel loopt. De kleuren waren wel wat heftig, maar ziet er toch gaaf uit! Alle kleuren zijn matt behavle de rode kleur bij mijn wimper rand.

Gebruikte producten:

Sleek – Ultra Mattes V 730 palette
Benefit – They’re Real mascara
L.A. Girl – wenbrauw poeder palette in light
MAC – Soft And Gentle highlighter

IMG_6118

Ik maakte de look af met een liquid donker rode lipstick van L.A. Girl in de kleur Backstage.

Ik hoop dat jullie deze #MOTD weer leuk vonden. Ik ben van plan om meer met makeup te experimenteren dus de komende tijd kan je meer van dit soort looks verwachten! Wat voor look zouden jullie graag nog willen zien? Ik ga ook aan de slag met kerst looks :).

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Melissa

  Leuke kleuren! En heel mooi geblend ook, de kleuren lopen erg mooi in elkaar over 🙂

  13 december 2016 at 8:21 pm
 • Reply Brittney

  Oh wauw love deze look! Vaker doen

  15 december 2016 at 11:49 am
 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: