Beauty MOTD

#MOTD Festival ready

Een festival look, een moment dat je echt even helemaal kunt uitpakken met allemaal kleuren en glitters! Niemand die er raar van opkijkt. Daarom heb ook ik de glitters en nepwimpers uit de kast gepakt en heb deze kleurrijke festival look gemaakt. Een festival look. Nu kan je misschien denken dat ik vaak naar festivals ga, nou uhm nee, totaal niet eigenlijk. Maar op bevrijdingsdag ging ik samen met Roos naar Utrecht en daarom vond ik dit wel een gelegenheid dat ik deze look kon maken.

Ik houdt heel erg van de geel/oranje/roze kleuren. Ik vindt dat deze kleuren het beste bij mij passen. En gelukkig had ik ook nog ergens oranje glitters ergens achterin een kastje verstopt.

Ik vindt de look heel erg leuk en speels geworden. Juist ook met de nepwimpers, dit maakt de look dan toch nog net een beetje af. Het was ook een hele makkelijke look om te maken, en het ziet er toch tof uit!

Met de nepwimpers, I’m still trying. Maar wie blijft proberen krijgt vanzelf succes! Ik ben erg tevreden over de ooglook, ik vind zelfs nog wel eens die glitters tussen mijn wimpers. Ookal is het al een tijdje geleden. De Septum piercing die je hierboven ziet is nep ( zou ik een echte laten zetten?!).

Gebruikte producten:

Ogen: 
Morphe – 34U palette
Glitters – Ebay
Nepwimpers – Aliexpress
Essence – Liquid precicious eyeliner
Benefit – They’re Real Mascara

Gezicht:
L.A Girl – White foundation
Maybelline – Better Skin 10 IVORY
NYX cosmetics – Contour palette
City Color – Highlighter trio
Hema – Blush 55.

Lippen:
NYX cosmetics – Embellishment
Essence – White eyeliner

Leuk om een keer zo uit te pakken met alles wat je in je makeup kastje zit. Ik zie op internet wel eens dat je een lip sierraad om kunt doen. Nu ik die niet had bedacht ik me dat ik er ook een kan faken en een wit lijntje kan trekken. Lijkt er best op toch?

Ik heb erg veel plezier in mijn look gehad en zal daarom stiekem al wel vaker naar festivals willen!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: