Beauty MOTD

# MOTD Colorful Spring

Lente, een seizoen vol kleur. Ookal is het weer nu eerder grauw en donker heb ik een vrolijke zomerse look voor jullie. Ik heb een beetje met wat oranje/roze kleuren gespeeld en kwam op deze look uit. Dus wil jij ook al een sprankje lente lees dan snel verder en meer over deze MOTD. 

Als ik aan de lente denk, denk ik aan de zon aan pastel en velle kleuren. Aan vogels die buiten zingen en een lekker temperatuurtje. Helaas als ik nu naar buiten kijk is het alles behalve dat. Het regent, is koud en kil. Maar des on danks dat heb ik een nieuwe Spring look voor jullie. Om hopelijk toch een beetje langzaam de Sping Vibe te krijgen.

Zoals je kunt zien heb ik een look gemaakt met vooral oranje en roze kleuren. Ik had deze combinatie samen nog nooit uitgeprobeert maar was verrast door het effect. Ik vond het een heel speels en leuk effect geven wat ik van te voren niet had verwacht.

”Mam wacht mijn make-up is goed gelukt ik moet foto’s maken!”.

Dat was wat ik tegen mijn moeder zei, we gingen samen boodschappen doen. Ik had niet het plan om foto’s te maken van mijn look. Maar toen bleek dat het toch mooi uitpakte moest mij moeder toch nog even wachten! Want hier MOEST foto’s van gemaakt worden. Voor deze MOTD vond ik het ook wel leuk om de look af te maken met een touch of yellow eyeliner!

Zo ziet de totale look eruit. Ik heb er voor gekozen om de lippen neutraal te laten. Ik wil echt dat de aandacht op mijn kleurrige ogen valt. Ik was bang dat als je een knal kleur  had dat dit wegviel.

Gebruikte producten:
Gezicht:
 • Mac – Studio Fix fluid foundation
 • NYX – contour palette
 • Rimmel London – Natural Bronzer
 • Mac – Soft And Gentle highlighter
 • Anastasia – Dipbrow in Soft brown
 • Essence mettifying compact powder in 11 Pastel Beige
 • City Color – Blush Fresh Melon

Ogen:

 • Essence – Precisious eyeliner
 • Benefit – They’re Real Mascara
 • Makeup Revolution – Mermaid Forever palette
 • Sleek – Ultra Mattes V 730 palette
 • NYX Cosmetics – eyeliner in Pastel Yellow
 • MAC – Soft And Gentle highlighter

Lippen:

 • NYX cosmetics – Stockholm

Dit was de MOTD alweer. Helaas ging ik niet echt naar buiten verder deze dag dus hebben niet veel mensen mee kunnen genieten van mijn wel geslaagde look. Maar ik hoop doordat ik dit nu aan jullie laat zien sommige mensen er toch nog wel van kunnen genieten. 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: