Beauty MOTD

# MOTD – Birthday look!

Ik was 14 juni jarig, nu viel dit midden in een week en besloten mijn zus en ik dat we het gingen vieren in het weekend. Verjaardagen vind ik hét moment dat je lekker mag uitpakken met alles! Ik heb een kleurrijke en glitterige MOTD gemaakt om te vieren dat ik 19 jaar ben geworden. Lees verder voor alle details. 

Ik ben weer terug met bloggen nadat ik een maand niks heb gepost. Ik had het super druk op school en was gewoon totaal het overzicht kwijt. Nu heb ik zomervakantie en kan ik er weer vol tegen aan! En ogh wat heb ik het gemist.

Ik heb een roze ooglook gemaakt die in de crease uitbegeblend wordt in een gele kleur. Ook heb ik nepwimpers op die naar mijn idee de look wel echt helemaal afmaken. Het was super warm buiten dus dan vind ik het leuk om met velle kleuren te spelen ( eigenlijk altijd wel stiekem ).

De look

Op de foto’s lijkt de roze kleur iets roder te lijken. Toch spat de knallende roze kleur er echt uit. Met een goude kleur glitter op het middelste punt van mijn oog komen mijn blauwe ogen nog net wat meer naar buiten.  Ook zit er licht een rode glitter gemengd door het goud. Dit valt niet heel erg op maar geeft toch een mooi effect.

Gebruikte producten:

Gezicht:
LA Girl – White Foundation
Revolution – Foundation drops shade 20
Etos – Countour poeder
Rimmel London – Natural bronzer
Hema – Blush in 55
City Color – Highlighter trio

Ogen:
Morphe – 34U palette
Essence – Precise eyeliner
Wimpers – Aliexpress
Glitters – Ebay

Lippen:
Loreál – Doutze lipstick

Ik ben nog op zoek naar een niet té dure maar toch hele mooi glitters voor op de ogen. Ik gebruik nu al een tijdje een setje wat ik ooit op eBay heb gekocht maar zou het leuk vinden om een keer nieuwe te kopen. Iemand nog aanraders?

Ik vind de look leuk geworden en feestelijk! Nu ik zomervakantie heb ga ik weer vol bloggen en proberen zo veel mogelijk looks te maken en reviews te schrijven. Ik heb een paar hele leuke ideeën dus dat moet zeker goed komen!

 

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: