Beauty review

MORPHE 34U Palette

Ik heb dan eindelijk mijn eerste Morphe aankopen gedaan. Dit had ik al veel eerder willen doen, maar het kwam er helaas niet van. Maar ik was al een langere tijd verliefd op de Morphe 35U palette en besloot hem daarom maar gewoon te bestellen. 

Morphe palettes zijn best wel groot. Ik wist dit, maar toen ik het pakket binnen kreeg was ik alsnog verbaasd over de grootte. Voor de rest is de uitstraling gewoon classy en zwart.

Deze Morphe palette sprak mij zo erg aan door alle kleuren. Ik vind het heel erg leuk om met verschillende velle kleuren te spelen. En aangezien deze palette dit allemaal heeft, en daarnaast ook nog nude kleuren heeft, is deze palette eigenlijk perfect.

Ik kon het niet laten om een paar kleuren te swatchen, dus heb ik een paar kleuren van de onderste rij gepakt en deze even uitgetest. Ik werd blij verrast. De kleuren zijn super gepigmenteerd en een mooie shimmer. Ook de lichtere kleuren hebben een goede pigmentatie en kun je goed opbouwen.

Looks Morphe 35U palette: 

Oranje/goud, ik denk 1 van mijn favoriete kleuren om mee te werken in een ooglook. Ik vind dat mijn blauwe ogen dan er pas echt uitpringen. Het is een gave kleur die er toch super tof en speels uit ziet.

Ik vind de substantie van de oogschaduws heel erg fijn. Ze zijn gepigmenteerd en prima op te bouwen. Blenden gaat goed waardoor je een flawless look kunt maken. Ook de shimmer kleuren zijn goed gepigmenteerd en goed zichtbaar in een ooglook. Tot zo ver heel erg goed!

En natuurlijk moest ik ook een look maken met de wat fellere kleuren. Ik heb de paars roze kleuren gekozen voor een soort ombre effect look. Ook deze kleuren waren super gepigmenteerd, soms wel een beetje droog, daarom moet je niet te veel kleur in 1 keer op je penceel nemen anders wordt het wat poederig. Maar doordat het toch wel goed gepigmenteerd is heb je ook niet veel nodig.

Ik ben super blij met mijn keuze om deze palette te kopen. Morphe heeft best wel veel palettes met veel variatie. Maar ik denk wel dat ik de palette heb gekozen waar van alles wat in zit. Zo kan ik weer even lekker experimenteren. Ik denk wel dat ik in de toekomst meer Morphe palettes wil aanschaffen want tot nu toe ben ik super positief.

Ik heb mijn morphe palette hier besteld voor 24,99

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Brittney

    Wauw! Dit ziet er echt super amazing uit

    22 april 2017 at 5:56 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: