Beauty review

Miss Sporty – SoCLEAR anti-spot

Helaas was het voor mij weer zo ver. Het was weer tijd voor een nieuwe foundation. Foundation zoeken is voor mij echt een ramp. Ik heb een hele moeilijke huid. Heel licht met een roze ondetoon. Daarom is het altijd super moeilijk om een goede foundation te vinden, omdat de meeste foundations tegenwoordig een gele ondertoon hebben.IMG_1853Toen kwam ik deze foundation van Miss Sporty tegen. Automatisch pak ik altijd de lichtste kleur, nu dus de kleur 001 LIGHT. Ookal leek hij alsnog iets te donker, hij had wel een wat meer roze ondertoon dan de meeste in de Etos. IMG_1854Deze foundation heeft ook nog eens een dubbele werking. Zo zou hij ook nog eens helpen met het vermijden en het genezen van pukkeltjes en mee-eters. Hij heeft een matte finish waar ik toch wel heel erg van houd. Uiteindelijk bedacht ik mijzelf dat ik het er gewoon op ging wagen, en heb ik heb dus meegenomen.

Gezicht zonder iets:IMG_1875

Gezicht met eerste laag foundation:IMG_1886De foundation heeft een goede dekking, niet geheel dat je niks meet ziet, maar wel goed genoeg. Hij is net dan een tintje te donker. Maar dat valt niet heel erg op.

Gezicht geheel afgemaakt:IMG_1912Over het algemeen vind ik de foundation heel erg fijn, al helemaal voor de prijs die je ervoor betaald. Hij heeft inderdaad een mooie matte finish, maar toch poeder ik hem graag helemaal af voor de zekerheid. Ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen, maar toch is hij prima voor een doordeweekse dag.

Je kunt dit product kopen bij de Etos voor 3,99

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: